Kategoriler
Android

Gameloft Tarafından Android’e Büyük İndirim – Android İçin İndirimli Oyunlar

 Gameloft’tan Android’e Kıyak

Ünlü oyun yapımcısı Gameloft, Android işletim sistemli cihaz kullananlara büyük bir kıyak yaptı. Google Play için özel olarak indirim yapan Gameloft’un bu indirimini sakın kaçırmayın. Normal şartlarda ücretinin yüksek olmasından dolayı almak istemediğimiz bir çok oyun artık çok daha uygun fiyata. Gameloft, aksiyon oyunundan rol yapma (RPG) oyununa kadar bir çok alanda önce gelen oyunlarında yaptığı bu indirime mutlaka bir göz atın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Oyunlara Mutlaka Göz Atın

Mobil platformlarda her geçen gün yeni bir oyunla karşılaşıyoruz. Asphalt 8 gibi fenomen haline gelmiş oyunların altına imzasını atan Gameloft firmasının da mobil platformlarda geliştirmiş olduğu bir çok oyunu bulunuyor. Bazıları paralı olan bu oyunlar bazen kullanıcılara büyük indirim fırsatıyla sunuluyor. Bu haftasonu da bu fırsatlardan birisi. Yakın zamanda Asphalt 8’i hem Android hem de iOS’ta ücretsiz hale getiren Gameloft, bu haftasonu için Android platformunda 7 oyununda önemli indirimlere gitti. Oyunlardaki fiyat indirimleri bugün itibariyle başladı. 12,99TL satış fiyatı olan oyunlar, sınırlı bir süre için 1,79 TL’ye tüm Android cihazlara indirilebiliyor olacak.

İndirimli oyunlar şöyle;

Modern Combat 4: Zero Hour İndir

Modern Combat 4 Zero Hour-11

Order & Chaos Online İndir

Order & Chaos Online-11

Vegas Gangsteri İndir

Vegas Gangsteri-11

9 mm İndir (Oyun mağazadan kaldırıldığı için benzer oyunların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

The Dark Knight Rises İndir (Oyun mağazadan kaldırıldığı için benzer oyunların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

The Amazing Spider-Man İndir (Oyun mağazadan kaldırıldığı için benzer oyunların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

The Adventures of Tintin İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com