Kategoriler
Galeri

Sevgililer Günü İçin Alternatif ve Ekonomik Hediyeler

Nasıl Bir Hediye Alsam?

14 Şubat yine geldi çattı. Yani sevgililer günü. Her yıl olduğu gibi yine bir çok insan kara kara düşünmeye başlamıştır bile. “Sevgilime nasıl bir hediye alsam?” Bu sorunun cevabı kimine göre basit kimine göre dünyanın en zor sorusudur.

Sevgilinizin Akıllı Telefona mı İhtiyacı Var?

Eğer sevgiliniz için ekonomik bir akıllı telefon arıyorsanız 1.000 TL altında ideal akıllı telefonlar burada. Listedeki son çıkan ekonomik akıllı telefonlar şu şekilde;

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung i8190 Galaxy S III Mini

4 inç Super AMOLED ekran ile gelen Galaxy S3 Mini; Android Jelly Bean işletim sistemi, TouchWiz Nature arayüzü ve Samsung’un yeni nesil pek çok yazılımının ön yüklü olarak geldiği cihazda, 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM kullanılıyor. Şık bir kırmızı ve parlak bir mavi alternatifi ile bayanlar için ideal hediyelerden biri olmayı başarıyor.

Casper Via V4

Yerli markalardan Casper’ın en yeni akıllı telefonu Via V4 oldukça şık bir tasarıma sahip. Casper Via V4’ün 4.7 inçlik HD ekranı bulunuyor. 4 çekirdekli 1,5 GHz saat hızında çalışan MT6589T Turbo işlemci, 16GB dahili hafıza, 32GB’a kadar microSD kart desteği özellikleri teknolojisinin çekirdeğini oluşturuyor. Sevgililer Günü hediyesi erkek için ise bu ürüne bayılacak.

Bayanlar için ise beyaz formdaki seçenek oldukça güzel bir hediye olacak. Casper Via V4’ün kutu açma ve kısa inceleme videosu da aşağıda yer alıyor. Android 4.2.2 ile gelen cihazın 1800mAh batarya, 13 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası diğer özellikleri arasında. Sevgililer Günü için hem uygun fiyatlı hem de güncel bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız sizin için ideal.

HTC Desire X Dual

HTC’nin 16 GB depolama alanına sahip Desire X Dual modeli, Hepsiburada.com’da yer alan kampanya ile indirimli fiyata satın alınabiliyor. Hepsiburada.com’daki kampanya ile kısa bir süre için KDV dahil 699 TL fiyata satın alınabilen cihaz; kompakt tasarımı, ses kalitesi ve tasarımı ile dikkat çekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One X

HTC’nin 32 GB depolama alanına sahip One X modeli, Sevgililer Günü’ne özel kampanya ile indirimli fiyata satın alınabiliyor. Özellikle beyaz renge sahip modeli bayanların yüzünde büyük bir gülümseme faktörü meydana getirebilir. Hepsiburada.com’daki kampanya ile kısa bir süre için KDV dahil 999 TL fiyata satın alınabilen HTC One X; şık tasarımı, ses kalitesi ve kamerası ile dikkat çekiyor. Android 4.0 işletim sistemi ile gelen, 720 x 1280 piksellik görüntü sunan ve Corning Gorilla Glass ile korunan 4.7-inç ekranlı HTC One X; 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksel kamera, 1GB RAM, 1800 mAH pil gibi özellikleri ile öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung’un minisi Galaxy S4 Mini büyük abisi Galaxy S4 ile benzer tasarıma sahip. 4.3 inç süper AMOLED ekranı 540×960 çözünürlüğe sahip. 1.7 Ghz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemci ile gelen cihaz oldukça hızlı çalışıyor. Sevgililer Günü’nde ne hediye etmeliyim derdine son veriyor. Galaxy S4’ün temel yazılım özelliklerini içinde barındıran S4 Mini, 8 MP arka ve 1.9 MP ön kameraya sahip.

MicroSD kart desteği de bulunan cihazın kendi hafızası ise 8 GB. 1900 mAh bataryası ile günü çıkartmanıza yetecek bir pil ömrü sunan S4 Mini özellikle ele oturan yapısı ve ince tasarımı ile dikkat çekiyor. Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi cihaz olan Galaxy S4 Mini yakında alacağı Android 4.4 KitKat güncellemesi ile daha hızlı ve daha stabil bir yapıya kavuşacak. 107 Gram ağırlığındaki S4 Mini siyah, beyaz ve mor olmak üzere 3 farklı renkte satılıyor.

Hiçbir fikriniz yoksa ve maddi durumunuz hediye almak için uygun değilse hiç olmazsa o gün dışarıda yemek yiyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com