Kategoriler
Yazılım

Gelişmiş İngilizce Sözlük Çeviri Programı – WordWeb İndir

WordWeb İngilizce Sözlük ve Çeviri Programı

WordWeb programını bilgisayarınıza indirerek bilgisayarınız da bir İngilizce sözlük ve çeviri programına sahip olabilirsiniz. Program İngilizce’den İngilizce’ye oluşturulmuş bir sözlüktür. WordWeb programının içine girdiğiniz de kelimelerin ne olduklarını açıklayan bir açıklama, eş anlamlarını ve zıt anlamlarını gösterdiğini göreceksiniz. İngilizce kelimelerin nasıl kullanıldığını, nasıl telaffuz edildiğini ve hecelerinin nasıl olduğunu WordWeb programı ile öğreneceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

WordWeb programının içerisinde bulunan kelime hazinesi oldukça zengindir. Her alanda kullanılan kelimeler, sözcük yapıları, terimler ve daha fazlasını WordWeb programın da bulabileceksiniz.

Gelişmiş İngilizce Sözlük Çeviri Programı - WordWeb İndir

WordWeb programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. WordWeb programının İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Antony Lewis tarafından üretilen WordWeb programının dosya boyutu 20.93 MB‘dır. Win 8, Win 7, Vista, Win XP, Win 10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da WordWeb programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: WordWeb İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com