Kategoriler
Mobil

Gerçek 8 Çekirdekli Doov iSuper S2 Telefon

Gittikçe Artan 8 Çekirdekli Telefonlar

Her geçen gün 8 çekirdekli telefon sayısı artmakta. Telefon üreten şirketler modellerini yavaş yavaş 8 çekirdekli yapmaktalar. Gerçek anlamda 8 çekirdekli olan ve özellikle Çin telefon şirketleri 8 çekirdekli telefonlarını hızla artırmaktalar. Gerçek anlamda 8 çekirdek üreticisi olan MediaTek’in MT6592 yongası büyük rağbet görmekte.

Bu 8 çekirdekli telefonlardan birisi de Doov iSuper S2 modeli. Bahsettiğimiz gibi Doov iSuper S2 model bu telefon 8 çekirdekli özelliği ile süper hızlı. Doov iSuper S2 model telefonun Standart, Loli ve Queen olmak üzere 3 farklı modeli var. Queen yakın zamanda çıkacak ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazda 1.7 GHz’lik 8 çekirdekli MT6592 işlemci, 5.5 inç Full HD OGS ekran, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 8 megapiksel ön kamera, 13 megapiksel arka kamera ve 2030 mAh batarya yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Doov iSuper S2 mediatek

 

Doov iSuper S2 Queen’in dezavantajı 2030 mAh’lık bataryası. Ancak telefonun 8 megapiksellik ön kamerası ilgi çekici. Son zamanlarda aslında 8 çekirdekli işlemciyle birlikte megapikseli yüksek ön kameralı modeller piyasaya sürülmeyebaşlandı. Bazıları da çıkmaya hazırlanıyor. Bazı eleştirmenler, genel olarak tüm telefonlarda ön kamera değerlerinin de artması gerektiğini savunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com