Kategoriler
Mobil

İnstagram’a Mesajlaşma Özelliği Geldi

İnstagram da Mesajlaşma Dönemi

Bilindiği gibi instagram uygulaması fotoğraf düzenleyebileceğiniz, sosyal paylaşım sitelerinde fotoğraf ve video paylaşabileceğiniz bir mobil uygulamasıdır. Fakat instagram bünyesine yepyeni bir özellik kattı. Artık paylaştığınız fotoğraf ve videoların yanı sıra instagram üyeleri kendi aralarında özel mesaj gönderebilecekler.

Facebook Satın Almıştı

Facebook’un 1 milyar dolar karşılığında satın aldığı instagram uygulamasının bu özelliğini kullanabilmeleri için mobil cihazlarındaki uygulamayı güncellemeleri yeterli olacaktır. 150 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Instagram’ın bu eksiklğini fırsat bilen InstaMessage adlı uygulama, milyonlarca üye kazanmıştı. Kullanıcıların, bu saatten sonra InstaMessage uygulamasına nasıl tepki vereceğiz ise yakında belli olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

instagram-mesaj-özelliği

Artık ister takipçilerinize, isterseniz de sadece istediğiniz kişilere fotoğraf ve video gönderebileceksiniz. Bunun için ekranın üst tarafında yer alan direct seçeneğini seçmeniz yeterli. Ardından da yönergeleri izliyorsunuz zaten. Eğer Instagram kullanıyorsanız, uygulama güncelleme bölümüne giderek yeni versiyonu indirmeyi ihmal etmeyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com