Kategoriler
Ne & Nasıl

GM 5 ve GM 5 Plus Verileri Yedekleme ve Telefonu Sıfırlama

GM 5 Verileri Yedekleme

General Mobile GM 5 akıllı telefonda telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürmek yada sıfırlamak isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda öncelikle verilerinizi sıfırlamanız gerekir. Yada telefonunuz beklenmedik bir sorun yaşayabilir (çalınma, açılmama v.b.). Böyle bir durumda da telefonunuzun verileri yedekleme seçeneğinin açık olması hayati önem taşıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yedekleme yapmak için “Menü > Ayarlar > Yedekle ve Sıfırlama > Verilerimi yedekle” yolunu izleyip buradaki seçeneği açık hale getirin. Böylece tüm bilgileriniz Google sunucularına yedeklenir. Eğer “Menü > Ayarlar > Yedekle ve Sıfırlama” penceresindeki “Otomatik geri yükle” seçeneği aktif ise başka bir telefona aynı Gmail adresinizi kuracağınız zaman eski telefonunuzdaki bütün verileri otomatik olarak yeni telefonunuza yükler.

GM 5 Fabrika Verilerine Sıfırlama

General Mobile GM 5 telefonunuzu sıfırlamak isterseniz “Menü > Ayarlar > Yedekle ve Sıfırlama > Fab. verilerine sıfırla” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan pencerede kaldırılacak oyun ve uygulamaları göreceksiniz. Eğer sizin için önemli oyun yada uygulama yoksa ekranın altındaki “TELEFONU SIFIRLA” butonuna dokunun. Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Bu andan itibaren sıfırlama işlemi bitene kadar asla müdahale etmeyin.

GM 5 Plus Verileri Yedekleme ve Telefonu Sıfırlama

Yukarıkda anlattığımız bütün işlemleri GM 5 Plus akıllı telefonunuzda da uygulayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com