Kategoriler
Oyun

Grand Theft Auto: San Andreas – PC İçin GTA (Macera – Aksiyon) Oyunu

“Grand Theft Auto: San Andreas” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 10 Haziran 2005. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox – Play Station 2

Sponsorlu Bağlantılar

“Grand Theft Auto: San Andreas” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 1.4  GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 128MB (GeForce 3 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 5 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor.

GTA San Andreas

“Grand Theft Auto: San Andreas” Oyun Özellikleri

Grand Theft Auto: San Andreas, Rockstar North tarafından tasarlanan, Rockstar Games tarafından dağıtılan Grand Theft Auto serisinin bir parçasıdır. Oyun, 2002’de GTA 3’ün PC versiyonu için piyasaya çıkarıldıktan birkaç gün sonra PlayStation 2, PC ve Xbox versiyonları için piyasaya çıkarılacağını duyuruldu. Oyun, PlayStation 2 konsolları için 25 Ekim 2004’te Kuzey Amerika, 28 Ekim 2004’te Avrupa ve 2 Aralık 2004’te Avusturalya’da satışa sunulmuştur. Japonya’da ise bu tarih olarak 9 Kasım 2006 kararlaştırılmıştır. Oyunun Xbox sürümü Kuzey Amerika’da 25 Ekim 2004, Avrupa’da ise 29 Ekim 2004’te satışa sunulmuştur. Windows sürümü ise Kuzey Amerika’da 7 Haziran 2005 ve Avrupa’da 10 Haziran 2005’te satışa sunulmuştur.

“Grand Theft Auto: San Andreas” Video

“Grand Theft Auto: San Andreas” İndir Download Satın Al

“Grand Theft Auto: San Andreas” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com