Kategoriler
Yazılım

Güvenli Anında Mesajlaşma ve Dosya Aktarımı Uygulaması

İşiniz İçin Güvenli Bir Anında Mesajlaşma ve Dosya Aktarımı Uygulaması

Herhangi bir organizasyon için çalışanlar arasındaki iletişim çok önemlidir ve kuruluşun başarısı ve üretkenliği için belirleyici bir faktördür. Çalışanlar genellikle fikir, sorun ve/veya dosya alışverişi yaparlar. Birbirleriyle yardım eder ve projeler üzerinde gruplar halinde çalışırlar. Bununla birlikte çalışanların meslektaşları ile etkileşimde bulunmaları ve gruplar halinde çalışmaları önemlidir. Şirket adına güvenli bir ortam ve güvenli ağlar sağlamak da aynı derecede önemlidir. Her şirketin şirketten çıkmamaları gereken tonlarca gizli dosyası var. Ve verilerin bütünlüğünü sağlamak için kuruluş içinde bir LAN mesajlaşma ağı kurmanız da çok önemli. Çok sayıda veri yolsuzluk ve kötüye kullanım vakası olmuştur.

Sponsorlu Bağlantılar

Softros, işletmeler için özel olarak tasarlanmış çok popüler bir anlık ileti ve dosya aktarım uygulamasıdır. Yüksek güvenlikli bir ortamda meslektaşları arasında kolay iletişim sağlar.

Softros Lan Messenger Uygulaması

WhatsApp, Skype veya Facebook messenger gibi anında mesajlaşma uygulamaları kişisel sohbet için çok iyi ancak işletmeler için yeterince iyi veya güvenli değillerdir. Çalışanlarınız arasındaki iletişimin halka açık olmasına izin veremezsiniz. Rakip bir şirketin verilerinize erişip erişmediğini, şirketinize ne kadar zarar verebileceklerini düşünün. Tabii ki işletmeler için de başka mesajlaşma uygulamaları var ancak o zaman verilerinizi saldırıya uğrayan bir üçüncü tarafla riske atıyor olacaksınız.

Tüm bu sorunların ardından Softros, sohbet LAN ağları için bir anında mesajlaşma geliştirdi. Çalışanlar arasında değiştirilen yazışma ve dosyaların şirket ağınızda kalmasını sağlar. Ayrıca kontrol edebiliyoruz. Veri sızıntı neredeyse imkansız. Bir hacker LAN ağınızı bozamaz. LAN mesajlaşması için özel bir sunucu kurmanız veya bakım yapmanız gerekmez. Softros ileti uygulaması, eşler arası mimaride çalışır. Bu aynı zamanda dosyaları ve verileri daha hızlı aktarmasını sağlar.

Softros Lan Messenger Nasıl Kurulur?

Softros mesajlaşma uygulamasına başlamak çok kolaydır ve hiç de karmaşık değildir. Softros’u sisteminiz için indirin ve yükleyin. Dosya boyutu oldukça küçüktür. Kurulum sihirbazının talimatlarını izlemeniz yeterli. Kurulum tamamlanır tamamlanmaz messenger, masaüstünüzün sağ alt tarafında görünür. Aynı Wi-Fi’ye bağlı olanların hepsini bu yerde görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sohbet uygulamasına ayrı ayrı arkadaş eklemenize gerek yok. Aynı WiFi’ye bağlı tüm çalışanlar, cihazlarına yükledikten sonra Softros’a otomatik olarak bağlanacaktır. İş arkadaşlarınızla bağlantı kurduğunuzda mesajlaşmaya başlamak için herkesin adını tıklamanız yeterlidir. Takım arkadaşlarınızla bir grup sohbeti başlatmak istiyorsanız en üstteki Davet butonuna tıklayın ve sohbete kişi ekleyin. Grup projeleri için çok etkilidir.

Softros Lan Messenger İndirmek İçin Tıklayın.

Softros LAN Messenger Dikkat Çekici Özellikleri

Güvenlik

Herhangi bir anlık ileti uygulaması için güvenlik en üst seviyede olmalı ve Softros bunu çok iyi yapıyor. İşletmeler tarafından gizli bilgileri ve dosyaları paylaşmak için kullanılan bir uygulama. Kullanıcılarını nasıl koruyacaklarını çok iyi biliyor. Softros, LAN ağı üzerinden aktarılan tüm veriler AES-256 şifreleme algoritması ile şifreliyor ve yalnızca bir şirket ağı içinde çalışıyor. Bu, çalışanları şirket içinde güvenli bir şekilde dosya ve bilgi alışverişinde bulunmaya teşvik edecektir. Ayrıca bu uygulama aracılığıyla herhangi bir yabancı ile sohbet edemezler. Bu nedenle bilgiler güvende olacaktır.

Dosyaları Nasıl Aktarırım?

Bir ofisteki iş arkadaşlarınızla dosya alışverişi yapmak için kolay bir sürükleyip bırakma arayüzü var. Dosya boyutu veya dosya biçimi açısından herhangi bir sınırlama yoktur. Kullanıcı listesinden alıcının simgesine dokunup dosyayı onlarla paylaşmanız yeterlidir.

Uzak Masaüstü Paylaşımı

İş arkadaşlarının en çok aranan özelliklerinden biridir. Bir teknik sorunu göstermek, bir şeyi açıklamak veya önemli noktaları işaret etmek için zaman zaman bir masaüstü ekranımızı bir meslektaşımızla paylaşmamız gerekebilir. Yani masalarına herzaman gitmek zorunda değilsiniz. Masaüstünü uzaktan paylaşmanız yeterlidir ve ekranınızı görebileceklerdir. Bağlantı da yine son derece güvenlidir.

LAN, WAN, VPN ve VLAN Desteği

Bu özellik, şirketinizin yerel alt ağlarını tek bir mesajlaşma ortamında bağlamanızı sağlar. Bu, takımları veya iş arkadaşlarının farklı kanatlardan veya bölümlerden fikirleri bağlamasına ve paylaşmasına yardımcı olur. Alt ağları birbirine bağlamak için farklı yollar vardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Mesaj Geçmişi

Tüm mesajlarınızı ve etkinliklerinizi yerel olarak kaydederek takip edebilirsiniz. Geçmiş görüntüleyiciyi kullanarak mesajları bir referans aradığınızda arayabilir veya yazdırabilirsiniz. Kullanıcılar çevrimdışı olsalar bile yine de iletileri gönderebilirsiniz ve çevrimiçi olduklarında kısa sürede onları alırlar.

Kullanıcı Erişimini Kısıtlama

Softros, bir organizasyon içindeki iletişim için çok önemli olmasına rağmen yöneticilerin bazı kullanıcılara tamamen veya kısmen erişimi engellemesi söz konusudur. Kullanıcılar, kendilerini meşgul veya kullanılabilir olarak işaretleyebilir. Böylece diğer insanlar onlara o anda ping işlemi yapıp yapamayacaklarını bileceklerdir.

Grup Sohbetleri

Her şirkette her zaman çok sayıda proje devam ediyor ve çalışanların projenin başarılı bir şekilde tamamlanması için grup üyeleriyle iletişim kurmak için uzak bir platforma ihtiyacı var. Softros ile kolayca bir grup oluşturabilir, insanlar ekleyebilir ve sohbet etmeye veya dosyaları paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Özelleştirme Seçenekleri

Pek çok özelleştirme seçeneği var. Görüşmeler sırasında yazım denetimini etkinleştirebilir, metin boyutunu seçebilir, dosya saklama yerini, kullanıcı bilgilerini ve diğer ayarları değiştirebilirsiniz.

Sonuç

Bir şirketin verileri çekirdeğindedir. Bu nedenle tüm verilerinizi güvence altına alıp herhangi bir yabancıın erişiminden uzak tutmanız önemlidir. Softros ile yalnızca çalışanlar tarafından kullanılmak üzere bir özel LAN messenger oluşturabilirsiniz. Kurulum ve kullanım çok kolay ancak herhangi bir noktada takılıp kaldıysanız teknik destek ekibiyle istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Softros uygulaması Windows, Mac ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilir. Softros deneme sürümünü ücretsiz olarak indirebilir ve tüm özelliklerini kullanabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygunsa o zaman da çok uygun olan premium sürümüne geçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com