Kategoriler
Ne & Nasıl

HTC Desire 828 Telefonun Şarjını Uzatma İpuçları

HTC Desire 828 Şarj Süresini Uzatma

Bataryalı bütün cihazlar gibi HTC Desire 828 telefon içinde şarj bir sorun. Eğer Desire 828 telefonunuzun şarjı çabuk bitiyorsa bu konuda HTC’nin bazı önerileri ve verdiği ipuçları var. Bunları uygulayarak telefonunuzun şarj süresini uzatabilirsiniz. Ama bahsedeceğimiz ipuçları sizin için bir sorun değilse mutlaka uygulamanızı öneririz.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC Desire 828 Şarjı Nasıl Artırılır?

1 – Bağlantı Ayarları: İhtiyaç duymadığınız taktirde mobil veri, Wi-Fi, Bluetooth, GPS gibi bağlantıları kapalı konuma getirin.

2 – Ekran Ayarları: Ekran parlaklığını otomatik yapın ve yapabiliyorsanız ekran parlaklığını biraz daha düşürün. Ekran zaman aşımını en düşük seviyeye ayarlayın. Ana ekranda canlı duvar kağıtları kullanmayın. Duvar kağıdı mümkün ise siyah olsun. Çünkü ne kadar az renk olursa şarj o kadar az tükenir.

3 – Uygulama Ayarları: Yazılım ve uygulamalarda en yeni ve güncel olanları yükleyin. Çünkü güncelleştirmelerin bazıları pil ömrüne katkı yapmakta. Ayrıca asla kullanmayacağınız uygulamaları telefondan kaldırın. Çünkü birçok uygulama kullanmasanız dahi arka planda çalışırlar.

4 – Telefon Sesi Ayarları: Hem zil sesini hemde telefonun kendi sesini en yüksek seviyede kullanmayın.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Bildirim Ayarları: Bildirimlerine ihtiyaç duymadığınız uygulamaların bildirimlerini kapatın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com