Kategoriler
Ne & Nasıl

İnstagrama Kullanıcı Adı İle Giriş Yapamıyorum

İnstagrama Kullanıcı Adı İle Giriş Yapamıyorum Çözüm

Instagrama kullanıcı adı ile giriş yapamıyorum sorunu birçok instagram kullanıcısının yaşadığı bir sorun. Tabi ilk akla gelen hesabın çalınmış olması ama endişelenmeden önce diğer ihtimaller değerlendirin. Şimdi instagram hesabınıza kullanıcı adınız veya telefon numaranız ile neden giriş yapamadığınız anlatmaya çalışacağız. Son olarak sorularınızı yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

İnstagrama Giriş Yapamıyorum Sorunu ve Çözümü Nedir?

instagrama kullanıcı adı ile giriş yapamıyorum
instagrama kullanıcı adı ile giriş yapamıyorum

1 – Eğer akıllı telefonunuzda sadece tek bir instagram hesabı kullanıyorsanız o zaman telefonunuzdan “Ayarlar > Uygulamalar > instagram > Depolama” yolunu izleyin. Karşınıza gelen son ekranda “Verileri temizle” ve “Önbelleği temizle” butonlarına dokunup önbellekleri silin.

instagram önbellek temizleme
instagram önbellek temizleme

2 – Eğer Instagrama uygulamasına birden fazla hesap eklemiş iseniz diğer hesaplardan çıkış yapın.

3 – Instagrama uygulamasını akıllı telefonunuzdan kaldırıp yeniden yükleyin ve kayıtlı telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yapın.

4 – Şimdiye kadar Facebook hesabınız ile instagram hesabınıza giriş yapmanıza rağmen şimdi yapamıyorsanız o zaman Facebook hesabınız ile başka bir Instagrama hesabına giriş yapılmış demektir. Bu bağlantıyı Facebook üzerinden veya Instagrama üzerinden kaldırabilirsiniz. Daha sonra tekrar Facebook hesabınız ile İnstagrama giriş yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Şifrenizi sıfırlayın. Yani reset işlemini kullanın. Bunun için Instagram Şifre Sıfırlama (Reset) bölümüne tıklayın/dokunun.

6 – Şifremi unuttum diyerek yeni şifre oluşturmayı deneyin. Bunun için e-posta adresinizi girin. E-mailin gelmesi 4-5 dakikaya kadar sürebilir. Sabırla bekleyin. Ayrıca “Gereksiz E-posta (Spam)” bölümüne bakmayı unutmayın.

7 – Yukarıdaki çözüm yöntemlerine rağmen halen hesabınıza erişemiyorsanız o zaman çalınma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir. Bunun için herhangi birisinin hesabı ile instagramda kendi adınızı arayın. Eğer isminiz gözüküyorsa internet tarayıcıların gizli penceresini açarak tekrar şifremi unuttum bölümünü kullanıp şifre yenileme yapmaya çalışın.

8 – Eğer İnstagram’da kendi adınızı aradığınızda isminiz gözükmüyorsa o zaman bunun 2 anlamı var. Birisi hesabınız instagram veya başka birisi tarafından silinmiştir. Diğer ise hesabınızda kullandığınız kullanıcı adınız değiştirilmiştir.

9 – Son ihtimal hesabınızın çalınmış olma ihtimali. Bunun içinde Instagram’ın bu sorunlar için hazırladığı formu kullanın. İnstagram ile bu konuda iletişime geçmek için BURAYA tıklayın/dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com