Kategoriler
iOS

iOS 8 İçin Beta Yayınlandı

iOS 8 İçin 3. Günelleme Geldi

Apple yakın zamanda tanıttığı mobil işletim sistemi olan iOS 8’in 3. güncellemesi olan iOS 8 Beta 3 yayınlandı. Birtakım yeniliklerle gelen Beta 3’te My Find Friends ve Find My iPhone uygulamalarının yeni sürümleri bulunmakta. Hava durumuyle alakalı değişikliklerinde yer aldığı bu yeni güncellemeyi hemen kullanabilirsiniz.

Kısa Sürede 3. Güncelleme

Bu Beta 3 güncellemesinde iCloud sürücüsünü yükseltme seçeneği sunan yeni bir açılır pencere bulunuyor. Genel ayarlar içinde QuickType’ın açık veya kapalı olmasını sağlayan yeni seçeneğe yer verilmiş. Duvar kağıtlarında beyaz/gri gradient ayarı eklenmiş. Analiz uygulamasında (App Analytics) uygulamaların çökmesi ve istatistikler diğer geliştiriciler ile paylaşılabiliyor. Fotoğraflar kısmında paylaşılmış olan fotoğrafların ismi değiştirildi.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS 8 beta 3

Mesajlar için ayarlara yeni bir seçenek eklendi. Bu seçenek ses ve video mesajlarının otomatik saklanmasını sağlıyor. Normalde bu mesajlar yer kazanmak için bir süre sonra siliniyor. T-Mobile kullanıcıları WiFi ile arama yapabiliyor. Geliştiriciler için klavyede ufak bir değişiklik bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com