Kategoriler
iOS

iOS İçin Duvar Kağıdı Boyutunu Düzenleme Programı – Wallpaper Fix

Parallax efekt Sorunu Çözüldü

Eğer iOS işletim sistemli cihazınıza duvar kağıtlarını sığdıramıyorsanız Wallpaper Fix uygulaması tam size göre bir uygulamadır. Parallax efekt özelliği ile duvar kağıtlarınıza 3 boyut kazandırırken boyutunu düzeltememe sorunu ortaya çıkmıştı. Bunun sorunu çözmek için birçok uygulama çıksa da bunların en iyisi diyebileceğimiz Wallpaper Fix uygulaması ile kolaylıkla duvar kağıdı boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Duvar Kağıtlarınızı İstediğiniz Gibi Boyutlandırın

Bu uygulamada yapmanız gereken tek şey, iPhone veya iPad’inizden duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz resmi seçmek ve Wallpaper Fix uygulaması ile yeniden boyutlandırmak. Parallax efekti kapalıyken duvar kağıdınızı seçmek her zaman tam bir çözüm sağlamıyor. Apple’ın henüz çözemediği bu sorunu Wallpaper Fix uygulaması ile çözebilirsiniz. Bu uygulama sizlere resimlerinizi rahat bir şekilde yakınlaştırıp uzaklaştırma imkanı sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Wallpaper Fix

Bu uygulamayı iPhone’unuzda kullanacaksanız tek yapmanız gereken resmi Wallpaper Fix ile boyutlandırmak olacak. Ancak iPad’inizde dilediğiniz sonuca ulaşmak için boyutlandırdığınız resminizi hem dikey hem de yatay konumda ayarlamanız gerekmektedir. Yeniden boyutlandırdığınız resimlerinizin, hem kilitli ekranda hem de ana ekranda ön izlemesinin görülebilmesi uygulamaya bir artı daha kazandırıyor.

iOS İçin Wallpaper Fix İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com