Kategoriler
iOS

iOS İçin Ücretsiz Roketli Araba Yarışı Oyunu – Jet Car Stunts 2

 Gökyüzünde Yarışın

Şimdiye kadar birçok araba yarışı oynadık yada oynamasak da isimlerini duyduk. Adrenalin, heyecan, mücadele v.s. Peki hiç gökyüzündeki pistlerde yarıştınız mı? Yada havada roketle uçarak yarıştınız mı? İşte sizlere sıradışı bir araba yarışı oyunu. Aracınızı roketli olduğunu unutmayın.

Sıradışı Bir Yarış Oyunu ve Sıradışı Pistler

2009 yılında yayımlanan Jet Car Stunts’un devam oyunu Jet Car Stunts 2, nihayet Appstore’daki yerini aldı. İlk oyunda olduğu gibi boşlukta asılı duran pistler ve uçan araçlarla karşımıza çıkan yapım, sıra dışı bir yarış deneyimi vaat ediyor. Jet Car Stunts 2, mükemmel grafiklere sahip olmasa da tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Sanal butonlar ve jiroskop yardımıyla sağlanan bir kontrol şemasına sahip olan oyun, kontrolcü desteğine de sahip. Toplamda 120 farklı bölümün yer aldığı oyunda 4 oyun modu, 3 farklı zorluk seviyesi ve 7 araç bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Jet Car Stunts 2 ios

Ücretsiz olarak sunulan yapımdaki tüm bölümleri oynamak için oyun içerisindeki paketleri satın almanız gerekiyor. Bu paketlerin fiyatı, paketin kapsadığı içeriğe göre farklılık gösteriyor. Jet Car Stunts 2’de bir de bölüm editörü yer alıyor. Ancak, yarattığınız bölümleri kaydetmek ve paylaşmak için paket satın almanız gerekiyor. Arcade tarzda bir yarış oyunu arayan mobil oyunculara önerebileceğimiz yapıma aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun Android için de geliştirildiğini hatırlatalım.

iOS İçin Jet Car Stunts 2 İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com