Kategoriler
İnceleme Mobil

Xiaomi Hongmi Çin’de Satış Rekorları Kırmıştı

Yüksek Özellikler ve Düşük Fiyat Bir Arada

Çin’de satış rekorları kıran Xiaomi’nin Xiaomi Hongmi modelinin devamı şeklinde olan Xiaomi Hongmi 2 için özellikler ve fiyat belli oldu. İlk serinin Çin pazarında rekor kırması beklentileri oldukça artırıyor. Zaten özellikleri ile fiyatı kıyasladığınızda beklentinin büyüklüğü anlaşılmakta.

2 Dakikada 100.000 Satış

Son yıllarda Çin pazarında oldukça üst seviye akıllı telefonlar görmeye başladık. Bu üst seviye akıllı telefonları uygun fiyatlara satan Çinli üreticiler haliyle oldukça yüksek satışlar elde etmeyi de başarıyorlar. Bu konuda belki de en çok ses getirmeyi başaran firma Xiaomi. Geçtiğimiz haftalarda Xiaomi Hongmi cihazı sadece 2 dakikada 100 bin adet satan firma şu an Xiaomi Hongmi 2 üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar hakkında pek bir bilgi yer almayan Xiaomi Hongmi 2 hakkında bugün bazı bilgiler ortaya çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi Hongmi 2

Xiaomi Hongmi 2 Özellikleri

 

Belirtilene göre, 8 çekirdekli MediaTek MT6592 işlemciden gücünü alacak olan Xiaomi Hongmi 2 bunun yanında 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacak. Bunların dışında ise cihazın fiyatı hakkında bir bilgi bulunuyor. Son gelen bilgiler ışığında bu oldukça üst seviye donanıma sahip olacak akıllı telefon sadece 165 dolar gibi oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com