Kategoriler
iOS

iOS İçin Ücretsiz Hatırlatma Uygulaması – Ücretsiz Clear

 

Sponsorlu Bağlantılar

Clear Uygulaması Kısa Süreliğine Ücretsiz

iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş hatırlatma uygulaması olan Clear isimli uygulama bilindiği gibi ücretli bir uygulama. Fakat uygulamanın üreticisi olan Realmac Software bu ücretli uygulamasını kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Artık popüler hatırlatma uygulaması olan Clear uygulaması ücretsiz. Süre bitmeden size ücretsiz Clear uygulamasını indirin.

Fiyatı 9.99 TL idi

Realmac Software tarafından 2012 yılında iPhone için geliştirilen hatırlatıcı uygulaması Clear, kısa sürede kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Sade arayüzü ve kolay kullanımı ile ön plana çıkan uygulama, yılın en iyi tasarıma sahip uygulamaları arasında yer almıştı. Aşağı doğru çek ve not al sistemi ile hatırlatıcılar ekleyip, tamamlanan görevlerinizi sağa doğru kaydırarak sildiğiniz basit yapıdaki Clear uygulamasından, iOS sahiplerini sevindirecek bir haber geldi.

iOS için Clear

Sürekli güncellenerek iCloud ve tema gibi yeni özelliklerin eklendiği uygulama, son güncelleme ile iPad cihazlara da destek vermeye başlayan Clear, kısa bir süreliğine App Store’da ücretsiz olarak sunulacak. Daha önce 9,99 TL fiyat etiketine sahip Clear’ı, ücretsiz olmuşken mutlaka denemelisiniz.

iOS İçin Clear Uygulaması İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com