Kategoriler
iOS

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

iPhone için en iyi video düzenleme uygulamaları aramak bazen sıkıcı olabiliyor. Çünkü App Store’da birçok video düzenleme uygulaması bulabilirsiniz. Bizler burada iPhone telefonunuz ile video çekebileceğiniz, bu videoları düzenleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz uygulamaları bir araya getirdik. Lafı fazla uzatmayalım.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone İçin En İyi Video Kaydetme, Düzenleme ve Paylaşma Uygulamaları

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları
iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları

Videolicious

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - Videolicious
Videolicious

Ücretsiz olarak yayınlanan Videolicious isimli bu uygulama, aslına iMovie uygulamasının basit bir sürümü diyebiliriz. Videoları ve fotoğrafları bir film şeridi gibi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Üstelik hoşunuza gidecek bir çok filtre de mevcut.

Videolicious indirmek için dokunun.

iMovie

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - iMovie
iMovie

Apple’ın kendi resmi ve ücretsiz uygulaması olan iMovie uygulaması, yaratıcılığı bir üst seviyeye taşıyan bir uygulama. Yeni başlayanlar biraz zorlanabilirler. Çünkü çok fazla zengin içerik var. Ama öğrendikten sonra büyük ihtimalle başka uygulamaya ihtiyaç duymayacaksınız.

iMovie indirmek için dokunun.

TiltShift Video

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - TiltShift Video
TiltShift Video

Ücretli olan TiltShift Video uygulaması, profesyonel bir uygulama. Eğer gerçekten profesyonel olarak video çekip düzenleyecekseniz o zaman paranızı bu uygulamaya yatırın ve başka uygulamalarla uğraşmayın.

TiltShift Video indirmek için dokunun.

8mm Vintage Camera

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - 8mm Vintage Camera
8mm Vintage Camera

Ücretli olarak yayınlanan bir diğer uygulama ise 8mm Vintage Camera uygulaması. Adından da anlaşılacağı gibi eğer videolarınıza sorun yaşamadan vintage görünümü vermek istiyorsanız küçük bir ücrete sahip bu uygulamaya hemen alın. Bu uygulama iPhone için optimize edilmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

8mm Vintage Camera indirmek için dokunun.

Camera Plus Pro

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - Camera Plus Pro
Camera Plus Pro

Camera Plus Pro uygulaması da ücretli olarak yayınlanmakta. Videolarınızı profesyonel bir şekilde çekmek ve düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı listenize alın. Standart video düzenleme özelliklerinin yanı sıra video yakalama gibi ekstra özelliklere de sahip.

Camera Plus Pro indirmek için dokunun.

VivaVideoPRO

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - VivaVideoPRO
VivaVideoPRO

Yine ücretli olan bir uygulama daha. VivaVideoPRO uygulaması özellikle sosyal medyada dikkatleri üzerine çekecek video çekme ve düzenleme özelliklerine sahip. Selfie çekimlerde de etkili. Basit bir şekilde video slaytları oluşturabilirsiniz.

VivaVideoPRO indirmek için dokunun.

ReelDirector II

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - ReelDirector II
ReelDirector II

ReelDirector II uygulaması ücretli bir uygulama. Bu uygulama ile daha hassas bir düzenleme yapma imkanınız var. Standart video düzenleme araçlarının yanı sıra gelişmiş video düzenleme araçlarına da sahip. Üstelik oldukça güçlü araçlar. Ayrıca videonuzun kalitesini artırmak için en üst seviye renk derecelendirmesi bulunmakta.

ReelDirector II indirmek için dokunun.

MoviePro

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - MoviePro
MoviePro

Ücretli olmasına rağmen fiyatı diğer uygulamalara nazaran biraz yüksek. Ama sahip olduğu profesyonel araçlarla bunu hak ediyor. Video çözünürlükleri, en-boy oranları, video kalitesi gibi birçok seçeneği ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik 60fps ve 240fps modlarını destekliyor.

MoviePro indirmek için dokunun.

Cute CUT

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - Cute CUT
Cute CUT

Cute CUT uygulaması ücretsiz bir uygulama. Kullanımı oldukça kolay olan bu uygulamas ile video, resim, ses ve yazı türlerini bir araya toplayabilirsiniz. Hem manzara hemde portre modunda videolar çekebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Cute CUT indirmek için dokunun.

Videoshop

iPhone İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları - Videoshop
Videoshop

Şu an için ücretsiz olarak yayınlanan Videoshop uygulaması, video düzenleme işini basitleştirmiş ve sezgisel bir arayüze sahip. Videolarınıza kahkaha, hayvan sesi, patlama gibi sesler ekleme imkanınız var. Üstelik bu seslerin hızını değiştirebilirsiniz. Birden fazla videoyu bir araya getirip filtreler kullanarak yeteneğinizi sergileyin.

Videoshop indirmek için dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com