Kategoriler
İnternet

Mors Alfabesi Nasıl Öğrenilir? Google İle Mors Alfabesi Öğrenme

Mors Alfabesi Nasıl Öğrenilir?

Mors alfebesi genç neslin belki de sadece ismini duyduğu bir alfabedir. Ama eski zamanlarda kullanılan önemli bir alfabedir. Ama eğer bu alfabenin nasıl birşey olduğunu ve biraz daha ileri giderek mors alfabesinin öğrenmek isterseniz bu mümkün. TEknoloji devi Google, bu işe el attı ve mors alfabesi öğrenmek isteyenlere 1 saat gibi kısa bir sürede öğretiyor. Nasıl mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Google İle Mors Alfabesi Öğrenme

Google, bu iş için bir site hazırladı. Siteye girdiğiniz zaman size 2 seçenek sunuluyor. Birisi telefondan mors alfabesini öğrenmek diğeri bilgisayardan devam etmek. Eğer telefonunuzdan mors alfabesini öğrenmek isterseniz “Get setup yoru phone” yazısına tıklayın/dokunun. Eğer bilgisayardan mors alfabesini öğrenmek isterseniz o zaman “Play a demo on desktop” yazısına tıklayın/dokunun.

Mors Alfabesi Nasıl Öğrenilir Google İle Mors Alfabesi Öğrenme
Google İle Mors Alfabesi Öğrenme

Biz bilgisayarda devam ettik. Burada size basit İngilizce kelimeler ve mors alfabesindeki karşılıkları gösteriliyor ve sizinde aynı şekilde yapmanızı istiyor. Örneğin “E” harfi tek nokta iken “A” harfi bir nokta ve bir çizgi ile yazılıyor. Bunun gibi diğer bütün harf ve sayılar size uygulamalı olarak öğretiliyor.

Eğer mors alfabesini öğrenmek isterseniz BURAYA TIKLAYARAK devam edin. İyi çalışmalar.

Google İle Mors Alfabesi Öğrenme Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com