Kategoriler
İnceleme Özel Yazılım

iSkysoft Video Converter Ultimate for Mac

Videoları Neden Dönüştürmemiz Gerekiyor?

Geçtiğimiz on yıl boyunca, medya alanının çok hızlı bir şekilde nasıl devrimden geçirildiğine şahit olduk ve hala görebiliyoruz. Yazılım geliştiriciler, yazılım araçlarıyla ilgili her ayrıntıya hakim olmuş görünüyorlar ve bu, aynı boyutta medya sektöründe de yapılabilecek birşey.

Sponsorlu Bağlantılar

Dahası, rakiplerine kıyasla benzersiz medya araçları geliştirilmiyor, aynı zamanda büyük ölçüde ürün oynatımı için benzersiz dosya formatları tasarlıyorlar. Bu nedenle video dönüştürme işi oldukça fazla ihtiyaç haline geliyor.

Video dönüştürme, en çok sevdiğiniz medya oynatıcıda bir medya dosyasını oynatmanızı sağlayan bir çözümdür. Video dönüştürücüler hem çevrimiçi hem de masaüstü sürümleri için kullanılabilir. Çevrimiçi video dönüştürücüler, yalnızca hızlı bir dönüşüm elde etmeyi düşündüğünüzde ve video düzenlemede daha iyidir. Bu, masaüstü dönüştürücülerinin araçlardan sonra çok aranması anlamına gelir. Ancak, aynı masaüstü programları, çeşitli özelliklere sahip profesyonel olanlar için daha geniş bir kullanılabilirliğe sahiptir.

Örneğin bir Mac kullanıcısıysanız, HD videoları zahmetsizce yüksek hızda dönüştüren profesyonel bir araç olan iSkysoft Video Converter Ultimate‘i öneririz.

Neden iSkysoft Video Converter Ultimate En İyi Seçimdir?

iSkysoft Video Converter Ultimate, Mac severler arasında popüler video dönüştürücülerden biridir. Profesyoneller, ortalama bilgisayar kullanıcıları ve meraklılar için tercih edilen bir programdır. Temiz ve iyi sınıflandırılmış zarif bir kullanıcı arayüzü ile donatılmıştır. Bu, her kullanıcının yeni başlayanlar için bile mükemmel bir video dosyası oluşturmasını sağlayan temel özelliktir.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca, iSkysoft Video Converter Ultimate, dosya içeriği olarak video, film ya da müzik fanatikleri için mükemmel tercihtir. Çünkü Vimeo, YouTube, VEVO ve Facebook gibi video sitelerinden bağımsız olarak tüm dosyayı zahmetsizce tek bir tıklamayla indirebilirler. Kanepenizin rahatlığında tadını çıkarabileceğiniz bu mükemmel yazılımın ana özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

iSkysoft Video Converter Ultimate ana özellikleri:

  • Yüksek Çözünürlük (HD) kalitesindeki videolarla bile, 90 kat fazla dönüşüm hızında toplu video dönüştürmeyi destekler. Kayıpsız video dönüştürme, yalnızca bir videoyu yeni bir formata dönüştürmeyi seçtiyseniz ancak aynı çözünürlüğü kaynakla aynı tutmaya devam ederseniz gerçekleşir.
  • Online videoları indirin ve etkili bir şekilde dönüştürün. Bu etkili yazılımın yalnızca gerektirdiği şey videoların URL’si. URL’yi, videoyu bulduğunuz video sitesinden kopyalayın, çünkü 1000’den fazla video sitesi için program video indirmeyi destekliyor. Bu video dosyalarını MP3 gibi ses formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Program bir düzenleme araç kutusu ile birlikte gelir. Düzenleme araçları, bu programda bulduğunuz video kırpma, video kesme ve döndürme ve tercih edilen profesyonel olanlar gibi temel işlemleri yapabilir. Yeşil Ekran, filigranlar, meta veri bilgileri, efektler ve filtreler dahil altyazılar ekleyebilirsiniz. Bu düzenleme araçlarını kullandıktan sonra, videoları özgürce geliştirebilir ve özelleştirebilirsiniz.
  • Ücretsiz DVD şablonlarıyla, DVD ve Blu-ray diskleri yazmanıza olanak tanır. Hatta sadece birkaç DVD yazma, DVD dosyalarını düzenleme, DVD dönüştürme, DVD kopyalama ve yedekleme de dahil olmak üzere daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • Son çıkan cihazları, 150’nin üzerinde dosya formatını ve farklı video giriş formatı kaynaklarını desteklediği için yüksek uyumluluğu vardır.

Mac’te HD Videolar iSkysoft Video Converter Ultimate ile Nasıl Dönüştürülür

iSkysoft Video Converter Ultimate, ilk bakışta her kullanıcı tarafından anlaşılabilecek basit ve anlaşılır bir kullanım kılavuzuna sahiptir. Aşağıda, iSkysoft Video Converter Ultimate kullanarak HD videoların nasıl dönüştürüleceği ile ilgili bir anlatımı size sunuyoruz.

Adım 1: Video Dosyasını Ekleme

Öncelikle, Mac’te iSkysoft Video Converter Ultimate’i indirin ve çalıştırın. Öncelikle varsayılan olarak, Dönüştürme Penceresi açılacaktır.

Program, kullanabileceğiniz ve arayüzdeki videoları ekleyebileceğiniz çeşitli sekmeler sunar. Video içe aktar sekmesine tıklandığında, bir Dosya Gezgini otomatik olarak açılır. Mac’inizdeki dönüştürmek istediğiniz video dosyasının konumuna göz atın ve ikiden fazla dosya seçin. Bu yardımcı program, dosyaları içe aktarmak için “Aç” ı tıkladıktan sonra toplu dönüştürmeyi destekler.

Sekmelerin içe aktarılması “Dosya Ekle” ve “DVD Yükle” yi içerir. “DVD Yükle” seçeneğiyle, dosyaları içe aktarmak için benzer bir yol takip edebilirsiniz. “İndir” sekmesine tıklayın ve internetteki video sitelerinden video alın. Ayrıca, sürükle ve bırak özelliğini kullanarakta dosyaları ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Adım 2: Dosya Çıkış Formatını Seçin

Dışa Aktar penceresine erişmek için “Tüm görevleri dönüştür” seçeneğine tıklayın. Menü çubuğundan “Video” sekmesine tıklayın ve çıkış video formatlarının bir listesini açın. Bu dosyalar üzerinde gezinin ve tercih ettiğiniz biçimi seçin. Çıktı video formatının sağında, seçtiğinizde farklı bir dosya çözünürlüğü tercih edebilirsiniz. Farklı bir dosya formatı seçmek, videoyu sıkıştırmak anlamına gelir. Varsayılan olarak, bu bölümde “Kaynakla aynı” seçeneği seçilidir ve bu da kayıpsız bir video dönüşümü sağlar.

Ek bir özellik olarak, iSkysoft Video Converter Ultimate size özelleştirilmiş bir çıkış video formatı oluşturma özgürlüğü verir. Çıkış video dosyasını kendi ayarlarınızı sağlayarak özelleştirebilirsiniz. Bu, video çözünürlüğünü ayarlamak ve kare hızı, kodlayıcı, bit hızı ve profil gibi format parametrelerini değiştirmek için kullanılabilir. Sadece “edit-like” butonuna tıklayın ve format özelleştirmenize devam edin.

Adım 3: Video Dönüştürmeye Başlayın

Dönüştürülen videoyu varsayılan klasörde bulmanın zor olduğunu düşünüyorsanız, “Menü” ye tıklayarak ve “Tercihler” e basarak uygun olan ve dilediğiniz klasör yolunu seçip değiştirebilirsiniz.

Ardından, sırasıyla videoları toplu olarak dönüştürmek veya aynı anda tek bir videoyu dönüştürmek için “Tümünü Dönüştür” (Convert All) düğmesini veya “Dönüştür” (Convert) düğmesini tıklayın.

Sonuç

iSkysoft Video Converter Ultimate, arayüz yapısından görevin işlenmesine kadar iyi bir performans sunan tek profesyonel araçtır. Bu video dönüştürücüyü Mac’in bir numaralı video dönüştürücüsü olarak bulundurmanızı tavsiye ederek özetleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com