Kategoriler
Mobil

Kolaj Yapma Uygulamaları (Mobil)

Birden Fazla Fotoğrafı Tek Kareye Toplayın

Özellikle akıllı telefonlarda ve tabletlerde son yıllarda fotoğraflardan kolaj yapma popüler hale geldi. Kolaj yapmak demek birden fazla resmi tek bir resimde birleştirmek demek. Ama öyle yan yana yada alt alta değil. Hoş çerçeveler içerisinde farklı dizilişler ile bir fotoğraf karesinde yer alması demektir. Bu birden fazla resme birde efektler ve filtrelemeler eklenince profesyonel resimler ortaya çıkıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Mobil cihazlarınızda kullanacağınız uygulamalar ile sizde fotoğraf adına bütün özelliklerinizi yansıtarak kolay resimler oluşturabilirsiniz. Resim konusunda zevklerinizi ortaya koyduğunuz bu resimleri Facebook, Instagram gibi sosyal ağ hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. İşte başta Android, iOS olmak üzeri mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi kolaj yapma programları.

Akıllı Telefon ve Tabletler İçin En İyi Kolaj Uygulamaları

PicsArt

Türkçe dil seçeneğine sahip olması büyük avantaj. Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen ücretli birçok uygulamanın sahip olduğu özelliklere sahip. Kolaj yapmanın yanı sıra temel resim düzenleme araçlarına da sahip. Eğer bu uygulamayı daha önce kullanmadıysanız biraz zaman ayırarak kolayca inanılmaz özelliklerini keşfedebilirsiniz.

Android İçin PicsArt İndir

iPhone, iPad, iPod touch (iOS) İçin PicsArt İndir

Windows Phone İçin PicsArt İndir

Fotor

Android ve iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulamada yine ücretsiz ve aynı zamanda Türkçe. Hoş tasarımı ve basit kullanımı ile kolaj yapma programları arasında yerini alan iddaalı bir uygulama. Kolaj yaparken size birçok seçenek sunulmakta. Kullandıkça hoşunuza gidecek bir uygulama.

Fotor Video

Android İçin Fotor İndir

iPhone, iPad, iPod touch (iOS) İçin Fotor İndir

Pic Stitch

Pic Stitch uygulaması Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanmakta. Türkçe dil desteğine de sahip uygulama yine bu kategoride kullanılabilir başarılı uygulamalardan.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Pic Stitch İndir

iPhone, iPad, iPod touch (iOS) İçin Pic Stitch İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com