Kategoriler
İnceleme Mobil

Lenovo’dan İlk LTE’li Akıllı Telefon – Vibe Z ve Özellikleri

Lenovo Yeni Akıllı Telefonunu Açıkladı

Laptop üreticisi olarak bildiğimiz Lenovo da, diğer bilgisayar üreticileri gibi akıllı telefon sektöründe yerini aldı ve ilk LTE teknolojisine sahip akıllı telefonunu duyurdu. Henüz görücüye çıkmayan ama özellikleri açıklanan akıllı telefonun ismi ise Vibe Z. İşletim sistemi olarak Lenovo da Android işletim sistemini seçti.

Vibe Z Özellikleri Nelerdir?

Android 4.3 mobil işletim sistemi ile gelecek akıllı telefon CES 2014’te ilk kez görücüye çıkacak. İnce ve şık tasarımı ile dikkat çeken ve 5.5 inch ekrana sahip özellikleri dikkat çekiyor. Modelin ekranı 1080 piksel çözünürlük değeri sunuyor. Ekranın piksel yoğunluğu ise 400ppi. 13 megapiksel kameralı cihazda f:1.8 diyafram açıklığı gibi spesifik kamera yetenekleri bulunuyor. Özellikle net alan derinliği, düşük ışıkta net fotoğraf gibi konularda Lenovo Vibe Z’nin akıllı telefon segmenti içinde dikkat çekici yeteneklere sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca kamera yazılımında çeşitli filtre ve fotoğraf efektleri bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

lenovo vibe z

4 Çekirdek İşlemci ve 2 GB RAM

2.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci ile üst seviye akıllı telefon donanımının izlerini üst seviyelerde yaşatmayı hedefleyen Lenovo Vibe Z’de 16 GB depolama kapasitesi ve 2 GB RAM’de diğer özellikler arasında. Cihazın CES 2014’te görücüye çıkmasının ardından Asya, Avrupa ve ABD pazarlarında hızla satışına başlanması bekleniyor. Modelin Türkiye pazarına gelişi ise Nisan ayını bulabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com