Kategoriler
Mobil

Micromax Nabız Yokluyor – Micromax Canvas 2.2 ve Özellikleri

Ekonomik Akıllı Telefon – Micromax Canvas

Micromax şirketi akıllı telefon pazarına girmek üzere ama öncesinde görünen o ki nabız yokluyor. Micromax Canvas 2.2 model akıllı telefonunu tanıtan Micromax, bu telefonunu uygun bir fiyatla satışa sunup kendine akıllı telefon pazarında yer bulmaya çalışıyor. 2014 yılında piyasaya çıkması beklenen Micromax Canvas’ın özellikleri de oldukça iyi durumda.

Micromax Canvas 2.2 Resmen Duyuruldu

Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi Micromax, bir yandan 2014 yılı içerisinde uluslararası pazarlarda boy göstermeye hazırlanırken, bir yandan da yeni akıllı telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Lanse ettiği yeni amiral gemisi Canvas Turbo’dan sonra sessizliğe bürünen Micromax, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Canvas 2.2’yi resmen duyurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Micromax Canvas 2.2 Özellikleri

Çift SIM kart desteği sunan Canvas 2.2, 5-inç büyüklüğünde ve QHD 960 x 540 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü MediaTek’in 1.3 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran MT6582M yonga setinden alan cihaz, 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı sunuyor. Arka tarafında 8 megapiksel kamera barındıran cihazın, ön tarafında ise 2 MP’lik ikinci bir kamera buunuyor.

Micromax Canvas

Wi-Fi, Bluetooth ve 3G gibi bağlantı içeren cihazda, 2,000 mAh değerinde batarya mevcut. Android 4.2 Jelly Bean ile çalışan Micromax Canvas 2.2, şu an Hindistan’da satışa sunuldu. Sahip olduğu fiyat etiketi ise INR 12,999 (yaklaşık 210 dolar). Asya’nın devlerinden Japonya, Kore ve Çin’in ardından Hindistan’ın da küresel teknoloji pazarı rekabetine katılmasının dünya teknoloji piyasalarını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com