Kategoriler
Galeri İnceleme

Beyonce, iTunes’a Ağır Geldi

Beyonce Rekor Kırdı

Beyonce’un en son kendi adıyla çıkardığı albümü iTunes Apple mağazasında yayınlandığı günden itibaren 3 gün içinde rekor kırdı. iTunes için özel olarak çıkarılan bu albüm, yapılan açıklamada 828.773 adet satış yaparak bir rekora imza attı. Böylece iTunes da en hızlı satış yapılan albüm olarak birinci sıraya yerleşti.

Beyonce 104 Ülkede Birinci

Amerika’da 617.213 adet satan Beyonce, 104 ülkede iTunes sıralamasında 1 numaraya oturdu. İlk görsel albümü olan çalışmada 14 yeni şarkı ve 17 farklı video yer alıyor. 5. stüdyo albümü olan Beyoncé’ta Kelly Rowland, Drake, Pharrell Williams, Timbaland, Justin Timberlake gibi farklı konuk sanatçı bulunuyor.  ABD’nin ikonlaşmış ve global müzisyenleri arasında yer alan Beyonce, hayranlarının merakla beklediği son albümü “Beyonce”yi ansızın yayınladı. Herkesi şaşkına çeviren gelişmenin ardından iTunes üzerinden şarkılarının satışına başlandığı duyurulduktan kısa bir süre sonra iTunes tam anlamıyla kilitlendi. iTunes’un yoğun ilgi nedeniyle çökmesi, sanatçının albümünü satın almak için harekete geçen herkesin saatlerce sistemin yeniden işlev kazanmasını beklemesine neden oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Beyonce itunes rekor

Beyonce fanları, saatler sonra sanatçının son albümünü satın almaya başlayabildi. iTunes’da yaşanılan bu olay, müzik ve teknoloji dünyasında büyük sansasyon yaratırken, Apple’ın çok sayıdaki online alışveriş platformu ve ana sayfasında daha önce görülmeyen “bir müzik albümünün yoğun ilgi görmesi sonucu sistemin çökmesi” durumu, Apple sistem mühendislerini harekete geçirdi. Beyonce’nin beşinci albümünde 14 yeni şarkı ve 17 klip bulunuyor. İlk olarak iTunes üzerinden satışına başlanan albümün gelensel kopyalarının ise 21 Aralık 2013’te müzik marketlerindeki yerini alacağı açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com