Kategoriler
Mobil

Mobil İçin Türkçe Fifa 2014 Futbol Oyunu – FIFA 14

Fifa 2014’ü Türkçe Oynayın

Mobil platformlar için yayınlanan FIFA 14 oyunu artık Türkçe. Türkiye’de çok fazla sevilen futbol oyunu Fifa serisinin son sürümü olan 2014 versiyonu FIFA 14 mobil için Türkçeleşti. FIFA 14 Oyununu Türkçe yapmak için güncelleştirmeniz yeter. FIFA 14 sürümü Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry ve Symbian işletim sistemli cihazlar için yayınlanan bir oyun. Oyunda henüz Türkiye Süper Ligi bulunmuyor.

Türkiye Süper Ligi Yok

Son yıllarda FIFA serisine Türkiye Lig’ine yer vermeyen firma, geçtiğimiz gün PC platformu için sunmuş olduğu Beta aşamasında olan EA Sports FIFA World oyununa da Türkçe dil seçeneğine yer vermişti. Yıllardır Türkçe FIFA oyunu bekleyen oyun severler bu gelişmelerden sonra yeni FIFA serilerinde, Türkiye Lig’i ve Türkçe dil seçeneğinin olacağına iyice inanmaya başladı. Şimdi akıllara mobil platformlar için yayınlanan güncelleme ile Türkçe olan FIFA 14’ün, PC ve Konsol sürümlerinin de yine güncelleme ile Türkçe olabilir mi? sorusu geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

FIFA 14 mobil

PES’in son 2-3 yıldır Türkçe dil seçeneğini sunmasından dolayı ülkemizde artan orijinal oyun satışları Electronic Arts’a ilham kaynağı olmuş gibi görünüyor. Bakalım EA Games/Sports yeni çıkaracağı oyunlara da hiç olmazsa Türkçe altyazı seçeneğini sunacak mı? Bekleyip göreceğiz. Mobil platformun uygulama mağazalarında Free to Play olarak yer alan FIFA 14’ü güncelleyerek Türkçe oynayabilirsiniz.

Android İçin FIFA 14 İndir Download

iOS İçin FIFA 14 İndir Download

Windows Phone İçin FIFA 14 İndir Download

BlackBerry İçin FIFA 14 İndir Download

Symbian İçin FIFA 14 İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com