Kategoriler
İnceleme Özel

Need for Speed No Limits Oyun İncelemesi

NFS Oyunu Telefon ve Tabletlerde

Need for Speed No Limits oyunu yıllardır bilgisayar ve oyun konsollarında oynadığımız bir araba yarışı oyunu. Bu kez EA Sport bu yarış serisini mobil platforma taşıdı ve çok da güzel olmuş. Oyun sadece Android ve iOS platformları için yayınlanmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun ücretsiz ama Türkçe dil desteği yok. Şu da bir gerçek ki aşina olduğumuz bir oyun olduğu için bunun pek bir önemi yok. Bu oyun aslında belki de en sevilen bölüm olan NFS: Most Wanted serisi ile NFS: Carbon serisinin karşımı diyebiliriz. En azından bu 2 serisi ağırlıklı.

Oyunu ilk açtığınız zaman birçok menü karşınıza çıkıyor. Bunların zamanla ne işe yaradıklarını daha iyi kavrıyorsunuz. Ama genel olarak klasik araba geliştirme ve yarış kazanma amacınız var. Tabi yarışlarda kimi zaman polislerden kaçıyor kimi zaman zamana karşı yarışıyorsunuz, drift yarışları yapıyorsunuz ve daha birçok şey.

Haritadaki Yarışları Tamamla

Need for Speed No Limits inceleme2

Oyun bölümlerden ve bu bölümlerde haritalardan oluşuyor. Yani bir bölüme girdiğiniz zaman karşınıza bir harita çıkıyor ve bu haritada yarışacağınız yarışlar gösteriliyor. Yani eski NFS haritası gibi. Her haritadaki son yarış ise tabi ki Boss yarışı oluyor.

Arabanızı kullanırken ekranın sağına dokunuca arabanız sağa doğru, ekranın soluna tıklayınca arabanız sola doğru kullanabilirsiniz. Bu varsayılan ayar olarak böyle ama isterseniz mobil cihazınızı direksiyon gibi çevirerekte oynayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Need for Speed No Limits inceleme2

Eğer parmağınızı ekranda ileri doğru kaydırırsanız nitro açılıyor. Ama parmağınızı ekranda geriye doğru kaydırırsanız drift yapıyorsunuz. Zengin lisanslı arabalar, zengin araba parçaları gibi bildiğimiz NFS oyunu artık her daim yanımızda.

Need for Speed No Limits Fragman

Android Need for Speed No Limits İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) Need for Speed No Limits İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com