Kategoriler
İnceleme

The Walking Dead: Ölüm Kalım Savaşı Oyun İncelemesi

The Walking Dead Mobil Oyunu

The Walking Dead: Road to Survival yada Türke ismi ile The Walking Dead: Ölüm Kalım Savaşı oyunu özellikle The Walking Dead dizisini sevenler için beğeneceği bir oyun. Adından da anlaşılacağı gibi bir zombi oyunu olan bu oyun hem Android hemde iOS platformları için yayınlanmakta. Her iki platformda da ücretsiz olarak yayınlanmakta. Oyun bir çizgi roman üzerinden kurgulanmış. Ama geri kalan birçok şey dizi ile benzer. Özellikle karakterler aynı.

Sponsorlu Bağlantılar

Klasik bir zombi oyunu olan bu oyunda da dünyayı zombiler ele geçirmiş ve sizlerde hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunu ilk açtığınız zaman parçalanmış bir köy göreceksiniz. Sizin amacınız ise bu köyü tekrar canlandırmak ve genişletmek. Hal böyle olunca çiftçilik yapabiliyor, eğitim alanı, malzeme imalathanesi gibi binalar inşa edebiliyorsunuz v.b. Seviyeniz arttıkça yaşam standartınız da artmakta.

Hayatta Kalma Oyunu

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı inceleme2

Tabi bütün bunların yanı sıra zombilerle de sürekli karşılaşıyorsunuz. Ayrıca sizin gibi zombilerden kurtulup hayatta kalmayı başarmış başka grupların malzemelerini de çalmaya çalışıyorsunuz. Bunun için bir düello tarzında mücadele ediyorsunuz. Örneğin diğer gruptan ve sizin gruptan bir veya birden fazla kişi karşılıkla atak yaparak birbirlerini öldürmeye çalışıyor. Zafer kazanan grup yenilen grubun yemek, malzeme gibi araç-gereçlerine sahip oluyor.

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı inceleme1

Düello yaparken canınızı bazen %100 yapma imkanınızda oluyor. Silah olarak ise bir tabanca, sopa, kılıç v.b. şeyler oluyor. Bu şekilde bazen zombilere karşı bazende diğer insan gruplarına karşı bir hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir oyun.

Android The Walking Dead: Ölüm Kalım Savaşı İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) The Walking Dead: Ölüm Kalım Savaşı İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com