Kategoriler
İnceleme

On The Run Oyun İncelemesi

Heyecanlı Kaçış Oyunu

On The Run oyunu Android, iOS ve Windows Phone platformları için geliştirilmiş bir araba kullanma oyunu ama oyunda sadece araba kullanmıyorsunuz. Uçak, tank ve hatta UFO bile kullanıyorsunuz. Oyunun geliştiricisi miniclip.com. Bilindiği gibi internet üzerinden oynanabilen oyunlar geliştiren miniclip.com artık mobil platformlar içinde oyun geliştirmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyunun adında da anlaşılacağı gibi oyun bir kaçış oyunu. Hem polislerden hem habercilerden kaçıyorsunuz. İlerlediğiniz yolda 5 şerit var ve arabayı kontrol etmek için ekranın sağ ve sol bölümlerine dokunmanız yeterli. Oyunda bir yandan kaçarken diğer yandan da yol üzerinde gördüğünüz altın, yıldırım gibi nesneler toplamalısınız.

Polislerden Kaçın

On The Run inceleme1

Oyunda ilerledikçe size yakalamak isteyen polisler, tanklar, helikopterler geliyor. Ekranın altında size verilen süre gösterilmekte. Bu süre bitmeden istenen noktaya gitmelisiniz. Yani Checkpoint olayı var. Eğer zamanında bu noktayı geçemezseniz oyuna baştan başlıyorsunuz. Eğer yol üzerindeki arabalara çarparsanız hızınız düşüyor ve polislerin sizi yakalaması kolaylaşıyor.

On The Run inceleme2

Yol üzerinde bazen rampası olan çekiciler oluyor. Siz eğer bu rampaları kullanırsanız hızınız artıyor. Oyunda arabalarınız yenileme imkanınız var. Ayrıca başka arabalarda satın alabilirsiniz. Bunun için ya kazandığınız paraları kullanacaksınız yada oyun içi satın alma ile satın alacaksınız. Eğer zamanında Checkpoint noktasına gelemezseniz oyun bitiyor ama belirli bir miktar altın harcayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

On The Run inceleme3

On The Run Fragman

Android İçin On The Run İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin On The Run İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone İçin On The Run İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com