Kategoriler
İnceleme

Avoid Oyun İncelemesi

Zaman Geçirmek İçin Oynayacağınız Bir Oyun

Avoid oyunu hem Android hemde iOS platformları için geiştirilmiş ücretsiz bir oyun. Aslında zaman öldürmek için oynayacağınız bir oyun dersek daha doğru olur. Ama eğlenceli bir oyun diyebiliriz. Oyunu açtığınız zaman ekranın altında beyaz bir alan var. Bu alandan ekranın üstünde bulunan karakteri kontrol ediyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca ekranda 4 köşesinde 4 adet çark bulunmakta ve oyun başlar başlamaz bu çarklar size doğru hareket ediyor. Sizde parmağınızı ekranın altından sağa-sola, aşağı-yukarı kaydırarak karakteri bu çarklardan kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Çarklardan Uzak Durun

Avoid inceleme2

Ama bir yandan çarklardan kaçarken diğer yandan da ekranda ortaya çıkan altınları toplamalısınız. Bu altınların yanı sıra başka nesnelerde geliyor. Örneğin zaman kutusu çıktığında alırsanız çarkların hakeret hızları düşüyor. Can olarak 3 adet canınız var. Bunlar bittiğinde oyunda bitiyor.

Avoid inceleme1

Oyunda tek amacınız var. O da en uzun süre ölmeden çarklardan kaçmak. Çarklar size her çarptığında vücudunuzda bir organ kopuyor. Oyunda birçok karakter mevcut. Bunlara sahip olabilmek altınlarınızı harcamanız gerekiyor.

Avoid Fragman

Android İçin Avoid İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com