Kategoriler
İnceleme

Magic Rampage Oyun İncelemesi

Nostaljik Oyun Grafikli Platform Oyunu

Magic Rampage oyunu kaliteli ve beceriye dayalı bir platform oyunu. Eğlenceli olduğu kadar zor bir oyunda olan bu oyunda çok sayıda silah ve zırh bulunmakta. Google Play ve App Store’da yayınlanan bu oyunu hem Android hemde iPhone/iPad/iPod touch akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun grafikleri bizi eskiye götürüyor. Yani ilk bilgisayar oyunları zamanına gidiyoruz. Oyun ilk açtığınız zaman bir karakter seçiyorsunuz ve bu karakterin birçok özelliğini değiştirebiliyorsunuz. Karakteri seçtikten sonra ise oyuna başlıyorsunuz.

Beceri İsteyen Bir Oyun

Oyuna başladığınız zaman ekranın sağ ve sol bölümlerinde butonlar göreceksiniz. Sol taraftaki 2 buton yön butonları, sağ taraftaki 2 butondan birisi zıplama diğeri ise kılıç, balta gibi silahları fırlatma butonudur. Fırlatacağınız silahları siz seçiyorsunuz. Silahların yanı sıra üzerinize alacağınız zırhlarında farklı özellikleri var. Örneğin sizi alevden koruyan zırh, daha hızlı gitmenizi sağlayan zırh gibi.

Magic Rampage oyun incelemesi

Siz yolunuzda ilerlerken karşınıza farklı özelliklerde ve şekillerde birçok düşman çıkıyor. Bu düşmanlarınız da size sürekli birşeyler fırlatıyor. Dolayısıyla hem bunlardan kendizie korumalı hemde silahlarınız ile bunları öldürmelisiniz. Sahip olduğunuz zırh ve silahları oyunda kazanıyorsunuz. Bunları ya düşmanlarınızı öldürerek yada yol üzerindeki fıçı, vazo gibi eşyaları kırarak kazanıyorsunuz.

Sizin ise 3 adet canınız var. Düşmanlarınızdan darbeler aldıkça bu canlarınızın birazı gidiyor. Bu 3 can bittiğinde ise ölüyorsunuz. Oyun bulmaca tarzı da bir oyun. Mesela kilitli kapıları açmak için bazı eşyaları kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bazı bölümlerde size eşlik eden karakterler de oluyor. Böylece beraber savaşıyorsunuz. Oyunda kazandığınız paralarla marketten yeni silah ve zırhlar satın alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Magic Rampage Fragman

Android İçin Magic Rampage İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) İçin Magic Rampage İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com