Kategoriler
İnceleme

Running Circles Nasıl Oynanır?

Hareket Eden Daireler Oyunu

Ücretsiz ve düşük boyutlu olan bu oyun oldukça eğlenceli bir oyun. Oyunu açtığınızda ekranda multiplayer ve single modlarını göreceksiniz. Eğer multiplayer oynamayacaksanız single mode ile devam etmelisiniz. Single moda girdiğiniz zaman karşınıza çıkan daire şekillerinde ilerlemeye çalışıyorsunuz. Karakterimizi bir diğer daireye geçirmek için dairelerin birbirlerine değdiği yerlerde ekrana dokunmalısınız. Ama sizin daire içinde çok kalma şansınız yok. Çünkü siz daire içinde kaldığınız sürece daireniz biraz daha büyüyor. Dolayısıyla daireden zamanında çıkmazsanız oyun bitiyor. Ayrıca daire içindeki ve dışındaki altınları da toplamayı unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Running Circles mobil oyun1

Siyah Noktalardan Kaçın

Bazı dairelerin içinde siyah noktalar var. Bu siyah noktaların olduğu yerlerde dairenin dışına çıkarak siyah noktaya dokunmadan o bölgeyi geçmelisiniz. Ekrana tam zamanında dokunmalısınız. Aksi taktirde dairelerin kesiştiği bölgeyi geçtikten sonra ekrana dokunursanız oyun bitiyor.

Running Circles mobil oyun2

Facebook Arkadaşlarınız ile Oynayın

Mutliplayer modunda hem rastgele insanlarla oynayabiliyorsunuz hemde Facebook arkadaşlarınız ile oynayabiliyorsunuz. Arkadaşınız oynarken izleme imkanınız var. Ayrıca eğer yandığınız yerden başlamak isterseniz belirli bir ücret ödemeniz gerekir. Oyunda topladığınız altınlar karşılığında farklı karakterler satın alma imkanınızda var. Oyunun zorluk derecesi de bulunmakta.

Running Circles mobil oyun3

İyi Eğlenceler…

Running Circles Fragman

NOT: OYUN GOOGLE PLAY STORE’DAN KALDIRILDIĞI İÇİN BENZER OYUNLARA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

Android İçin Running Circles İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com