Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve Eğlence Dolu Lego Oyunu – The LEGO Movie Videogame Demo

“The LEGO Movie Videogame” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 7 Şubat 2014. Traveller’s Tales tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Warner Bros Interactive Entertainment üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3, Play Station 4, 3DS, PSV, XONE, WiiU.

Sponsorlu Bağlantılar

“The LEGO Movie Videogame” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.7 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (2 GB RAM – Vista/7/8) ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8.

The LEGO Movie Videogame-2

“The LEGO Movie Videogame” Nedir?

Harry Potter, Star Wars, Batman ve bunun gibi ünlü filmlerden, kitaplardan ve çizgi romanlardan esinlenerek hazırlanan LEGO oyunları gerçekten de zevkliydi. Fakat bu oyunlar sürekli gelmeye devam ettikçe ve aynı yapıda oldukça bizim canımızı sıkmaya başlamıştı. Karakterler, mekanlar ve hikaye değişiyor fakat oynanış ve grafikler hep aynı kalıyordu. E tabii bu da benim gibi LEGO oyunlarını bol bol oynayan insanların canını sıkıyordu. Daha sonra ise The LEGO Movie ortaya çıktı ve beyaz perdede güzel bir başarı yakaladı. Ama iş oyuna geldiğinde aynı şeyi söyleyemeyeceğim diyebilirim.

The LEGO Movie Videogame

Bizler bu LEGO oyunlarından bıkmışken LEGO Marvel Super Heroes’ten sonra bir tanesi daha geldi ve pek fazla değişiklik sunduğu söylenemez. The LEGO Movie Videogame’in oynanış kısmına değinmeden önce hikayesinden kısaca bahsetmek istiyorum. The LEGO Movie Videogame’in hikayesi film ile aynı. Emmet adlı karakterin dünyasına giriyoruz ve onun sıradışı macerasına ortaklık ediyoruz.

Yanlışlıkla dünyayı kurtaracak olan kişi seçilen ve buna hiç hazır olmayan Emmet’in macerasında ona yardım eden pek çok karakter var. Batman, Wonder Woman ve Gandalf gibi tanınan karakterler ile birlikte tıpkı filmdeki gibi maceralara atılıyoruz ve kötü adamı yenerek, dünyayı eski haline getirmeye uğraşıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

“The LEGO Movie Videogame” Oyun Videosu

“The LEGO Movie Videogame” İndir (Demo seçeneği kaldırıldığı için satın alma sayfasına yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com