Kategoriler
Oyun

PC İçin Savaş ve Rol Yapma (RPG) Oyunu – Diablo III

“Diablo III” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 15 Mayıs 2012. Blizzard Entertainment oyunu hem geliştirilen hemde dağıtıcılığını üstlenen şirket. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3, Play Station 4.

Sponsorlu Bağlantılar

“Diablo III” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1.5 GB RAM (2 GB Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 896 MB (GeForce GTX 260 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 12 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7, internet bağlantısı.

Diablo 3

“Diablo III” Nedir? “Diablo III” Oyun Özellikleri

Dünya taşını yok eden Tyrael ortadan kaybolur. Diablo, Mephisto ve Baal olarak adlandırılan 3 büyük iblisin ruhtaşları yok edileli 20 yıl olmuştur. Artık her şey unutulmaya yüz tutmuş ve insanlar gündelik yaşamlarına gömülmüşken cennet ve cehennem arasında bir savaş başlar. İki taraf da birbirine son sürat saldırır. Bu arada dünyada da garip şeyler olmaya başlamıştır. Sebepsiz ölümler ve açıklanamaz olaylar eskileri yaşamış ve görmüş olan birini şüpheye düşürür. Deckard Cain tüm bunları araştırmak için yeniden Tristram’a gelir. Başka bir iblisin dünyaya geldiğini düşünen Cain Tristram Katedralinin yıkıntıları arasında ipuçları arar. Bu sırada cennet ve cehennem arasındaki savaş iyice kızışır ve Diablo’nun savaşı ölümlüler dünyasına sıçrar. Gökyüzünden ateş ve dumanlar içinde bir meteor düşer ve insanları dehşete düşürür. Sanctuary’nin birçok yerinden insanlar ve kahramanlar bu garip olayları araştırmak için Tristrama gelirler. İşaretler açıktır. Diablo bir kez daha dünyaya gelmiştir.

“Diablo III” İndir Download Satın Al

“Diablo III” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com