Kategoriler
Oyun

PC İçin Rambo Filmi Oyunu – Rambo: The Video Game

“Rambo: The Video Game” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon ve Macera olan oyunun çıkış tarihi 21 Şubat 2014. Teyon Games tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Reef Entertainment üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3.

“Rambo: The Video Game” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB pamiêci (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Sponsorlu Bağlantılar

Rambo The Video Game-11

“Rambo: The Video Game” Nedir? “Rambo” Oyun Özellikleri

Oyuna başladığınızda Rambo’nun tabutu başında toplanmış bir grup asker görüyorsunuz ve sonrasında konuşma yapan asker, başlıyor Rambo’nun anılarını anlatmaya. İlk görevde Rambo’nun Vietnam Savaşı’ndan bir anısını oynuyorsunuz, ardındansa sırayla ilk üç Rambo filminden sahneleri, flashback olarak oynamaya devam ediyorsunuz. Oyunda ilerledikçe yeni challenge’lar açılıyor ve size istediğiniz bölümü tekrardan oynama imkanı tanıyan ana menüdeki ‘mission select’ seçeneğiyle istenilen bölümü tekrardan oynayarak, bu açılan challenge’ları tamamlayabiliyorsunuz. Örneğin sizden belli bir bölümde 50 defa headshot yapmanız isteniyor ve o bölümü tekrar oynayarak bu isteği gerçekleştiriyorsunuz.

Peki bu challenge’lar ne işe yarıyor? Bunlar sayesinde yeni silahlar açabiliyor ve bölümlerden önce bu silahları seçerek kullanabiliyorsunuz. Ancak herhangi bir silah takıntınız yoksa, challengeları tamamlama gereği duyacağınızı düşünmüyorum, zira silahların oynanışa pek de katkısı yok. Kaldı ki geçtiğiniz bir bölümü tekrardan oynamak ister misiniz? İşte bu konuda ciddi şüphelerim var.

“Rambo: The Video Game” Oyun Videosu

“Rambo: The Video Game” İndir Download Satın Al

“Rambo: The Video Game” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com