Kategoriler
Mobil

Sailfish OS – Yeni Mobil İşletim Sistemini Ücretsiz Deneyin

Yeni Mobil İşletim Sistemi

Finlandiyalı Jolla, Nokia’da çalıştıktan sonra kurduğu şirket ürettiği Sailfish OS mobil işletim sistemli akıllı telefonu duyurdu. Finlandiyalı şirket geliştirmiş olduğu Sailfish OS adlı mobil işletim sisteminin android işletim sistemli akıllı telefon yada tabletlere yüklenebileceğini de açıkladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İşletim Sistemi Cihazlara Ücretsiz Yükleyin

Tomi Pienimaki (Finlandiyalı şirket CEO’su) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Android işletim sistemli cihazlara Sailfish işletim sisteminin kolayca kurulabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Böylece kullanıcılar, 399 Euro ödemeden Sailfish işletim sistemini Android cihazlarında deneyebilecek. Ayrıca Pienimaki, kullanıcıların kendi cihazlarına Sailfish OS’u yükleyebilmesinden dolayı platformun daha hızlı gelişeceğini ve büyüyeceğini düşüyor.

Sailfish_OS

Aynı zamanda yazılımın dağıtıma hazır olduğunda ilk Çinli müşterilere sunulacağını belirten Pienimaki, OS satışlarından nakit kazanmak gibi bir niyeti olmadıklarını sadece reklam ve uygulamalardan maliyetlerini karşılamayı planladıklarını açıkladı. Jolla’nın lanse ettiği Sailfish yüklü ilk akıllı telefon şu an Finlandiya’da satışı sunulmuş durumda. Cihazın, yakında 135 ülkede de tüketicilerin beğenisine sunulacağını belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com