Kategoriler
Teknoloji

Samsung Akıllı Saatler – Galaxy Gear 2 ve Gear 2 Neo

İki Akıllı Saat Birden

Akıllı saat sektörüne hızlı bir giriş yapan Samsung bunu tanıttığı iki akıllı saat ile gösterdi. Galaxy Gear 2 ve Gear 2 Neo isimlerinde açıkladığı bu akıllı saatler farklı özelliklere sahip. Daha önce Galaxy Gear isimli akıllı saatini piyasaya sunan Samsung, yeni özellikler ve daha estetik tasarıml akıllı saatler ile yine karşımızda.

Benzer Özellikler

Hem Galaxy Gear 2 hemde Gear 2 Neo akıllı saatin ekranı 1.63 inç.  Ekran çözünürlüğü ise 320X320 piksel. İşlemci hızları ise 1 GHz. Ayrıca 512 MB RAM’e sahip bu her iki akıllı saatin Bluetooth 4.0 bağlantı özelliği de bulunmakta. Aynı zamanda 4 GB dahili hafızaya sahi olan bu akıllı saatler 720 HD kalitesinde video kaydı da yapmaktadır. Benzer diğer özellikleri ise 300 mAh bataryaya ve kalp atışlarını ölçen bir sensöre sahip olması.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Gear 2 ve Gear 2 Neo

Gear 2 Neo da Kamera Yok

Bu iki akıllı saati ayıran özelliklerden birisi kamera desteği. Galaxy Gear 2 akıllı saatte kamera var iken Gear 2 Neo modelinde kamera bulunmamakta. Televizyonlar için uzaktan kumanda özelliği ve müzik çalar özelliği de yine sahip olunan diğer özelliklerden.

İşletim Sistemi Android Değil

Samsung cihazlarda görmeye alışık olduğumuz G1oogle’ın Android işletim sistemi bu akıllı saatlerde yok. Android yerine Samsung’un kendi işletim sistemi olan Tizen bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com