Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy J3 (2016) Uygulama Durduruldu Hatası ve Çözümü

Samsung Galaxy J3 (2016) Uygulama Durduruldu Hatası Nedir?

Birçok telefonda olduğu gibi Samsung Galaxy J3 (2016) telefonlarda da yaşanan sorunlardan birisi de “Uygulama Durduruldu” hatası. Böyle bir hata aldığınızda telefonunuzu sıfırlamaya kalkmayın. Şunu unutmayın ki elektronik cihazlarda yaşanan sorunlarda yapılacak ilk şey kapatıp 1-2 dakika sonra tekrar açmak. Eğer sorun çözülmezse o zaman Samsung Galaxy J3 (2016) telefonunuzun ayarlarına bir göz atmak. Peki bu ayarlarda ne yapılmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy J3 (2016) Uygulama Durduruldu Sorunu ve Çözümü

Samsung Galaxy J3 (2016) telefonunuzda “Uygulama Durduruldu” sorununu çözmek için yapacağınız ilk şey hata veren uygulamanın telefonunuzun işletim sistemi ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmek. Yani Samsung Galaxy J3 (2016) telefonunuzun işletim sistemi Android 7 ise ve uygulama Android 8 destekliyorsa o zaman uygulamayı kullanamazsınız.

Eğer uyumlu ise o zaman;

1 – “Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama yöneticisi” yolunu izleyin.

2 – Sonrasında “Uygulama Durduruldu” hatası veren uygulamayı açın.

3 – Sonraki ekranda “VERİYİ SİL” ve “ÖNBELLEĞİ TEMİZLE” butonlarına basın. Böylece hata veren uygulama ile ilgili kayıtlar silinecek.

4 – Eğer sorun çözülmezse maalesef uygulamayı telefondan kaldırıp tekrar yüklemek.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Eğer uygulamayı kaldırıp yeniden kurmakta çözüm olmazsa o zaman son çare telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak. Yalnız fabrika ayarlarına döndürme işleminden önce mutlaka verilerinizin yedeğini alın. Çünkü fabrika ayarlarına sıfırlama telefondaki herşeyi siler.

Eğer uygulamayı kullanmama gibi bir imkanınız varsa (örneğin bir oyun veya resim düzenleme uygulaması gibi) benzer başka bir uygulama kullanın. Böylece fabrika ayarlarına sıfırlamak zorunda kalmazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com