Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy Note 7 Desen Kilidi ve Şifre Ekleme Kaldırma

Samsung Galaxy Note 7 Desen Kilidi Koyma ve Kaldırma

Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefonunuzun açılışına kilit koymak isterseniz bu kilit seçeneklerinden birisi de desen kilidi seçeneğidir. Yani telefonunuzun ekranı kilitlendikten sonra telefonu açmak için çizmeniz gereken şekil. Peki bunu nasıl yaparız. Bunun için;

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Sonrasında “Kilit ekranı ve güvenlik > Ekran kilidi türü > Desen” yolunu izleyin.

3 – Sonraki ekranda koymak istediğiniz deseni çizin.

4 – Sonraki ekranda onay için aynı deseni tekrar çizin.

5 – Ekran seçeneklerini de belirledikten sonra kutucuğu Açık yapıp ekranın altındaki “KAYDET” butonuna dokunun. Böylece desen ile ekran kilidi eklemiş olduğunuz.

6 – Sonrasında bu desen kilidinin parmak izi ve iris için kullanmak isteyip istemediğinizi soracak. Eğer istemiyorsanız ekranın altındaki “DAHA SONRA” butonuna dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

7 – Kaldırmak için ise yine aynı yolu izleyerek “Kilit ekranı ve güvenlik > Ekran kilidi türü” yolunu izleyip “Kaydır” seçeneğini seçin.

Samsung Galaxy Note 7 Şifre İle Ekran Kilidi Koyma

Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefonunuzun açılışına kilit koymak isterseniz bu kilit seçeneklerinden birisi de şifre seçeneğidir. Yani telefonunuzun ekranı kilitlendikten sonra telefonu açmak için belirlemiş olduğunuz şifreyi girmeniz gerekir. Peki bunu nasıl yaparız. Bunun için;

1 – Menüden “Ayarlar“bölümüne girin.

2 – Sonrasında “Kilit ekranı ve güvenlik > Ekran kilidi türü > Şifre” yolunu izleyin.

3 – Sonraki ekranda koymak istediğiniz şifreyi girin.

4 – Sonraki ekranda onay için aynı şifreyi tekrar girin.

5 – Ekran seçeneklerini de belirledikten sonra kutucuğu Açık yapıp ekranın altındaki “KAYDET” butonuna dokunun. Böylece şifre ile ekran kilidi eklemiş olduğunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Sonrasında bu şifre kilidinin parmak izi ve iris için kullanmak isteyip istemediğinizi soracak. Eğer istemiyorsanız ekranın altındaki “DAHA SONRA” butonuna dokunun.

7 – Kaldırmak için ise yine aynı yolu izleyerek “Kilit ekranı ve güvenlik > Ekran kilidi türü” yolunu izleyip “Kaydır” seçeneğini seçin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com