Kategoriler
Android İnceleme

Samsung Galaxy S4 için 4.2.2 Kitkat Güncellemesi

Galaxy S4’e Kitkat Güncellemesi Geldi

Samsung’un en iddaalı telefonu olan Galaxy S4 akıllı telefonu için Kitkat güncellemenizi artık yapabilirsiniz. Çünkü kitkat güncellemesi başladı. Android’in 4.2.2 sürümü güncellemesi şimdilik sadece Amerikalı Sprint cihazları için yayınlandı. En kısa zamanda Türkiye dahil bütün dünyaya yayılacaktır.

4.2.2 Kitkat Güncellemenizi Yapmayı Unutmayın

Galaxy S4 Google Play Edition için 2013 yılı sonunda Android 4.4 Kitkat güncellemesini yayınlayan Samsung, kısa süre içerisinde tüm Galaxy S4’ler için güncellemenin başlayacağını söylemişti. Güncellemede önceliğin Snapdragon işlemciye sahip 4G’li modellere verileceği düşünülürken, ülkemizde de satışa sunulmuş olan Exynos işlemcili cihazlara ise Mart ayının ortasında güncelleme geleceği tahmin ediliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S4 4.2.2 Kitkat Güncelleme

Samsung’un özellikle 2013 yılı içerisindeki güncelleme performansını eleştiren Samsung kullanıcıları, firmanın güncellemeleri yayınlama konusundaki hızını beğenmediklerini söylüyorlar. Aralık ayı içerisinde Kitkat sürümüne güncelleneceği söylenen Galaxy Note 3’ten ise herhangi bir güncelleme haberi henüz gelmedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com