Kategoriler
İnceleme

Apple Artık iPad 2 Tabletini Bitiriyor

 

Sponsorlu Bağlantılar

2011 de Piyasaya Çıkmıştı

2011 yılında piyasaya çıkan ve 3 yıldır piyasada olan iPad 2 tablet bilgisayarın veda edeceği iddaa edildi. Bilindiği gibi 2013’ün son çeyreğinde Apple iPad Air ve iPad Mini modellerini piyasaya sürmüştü. Bunların çıkmasıyla iPad 2 tabletin rağbet görmesi beklenmiyordu. Fakat iPad 2 tablet halen Amerika için 399 dolar başlangıç fiyatıyla rağbet görmekte.

Yeni Modeller Yerini Alacak

Siyah ve Beyaz renk seçeneğiyle gelen iPad 2, ilk Smart Cover aksesuarına sahipti. Buna karşın, tüketicilerin ilgisi daha güncel donanımı, retina ekranı ve yüksek taşınabilirliğiyle yeni iPad Mini’ye ve iPad Air’a kaymış durumda.

Apple iPad 2 Tablet

Cihazların arasında fiyat farkı bulunmaması ya da farkın az olması tüketicilerin yeni modellere yönelmesinde etkili oluyor. Kendinden sonra gelen retina ekrana sahip 3. nesil iPad ile birlikte satışına devam edilen iPad 2, 4.nesil iPad ve iPad Mini’nin tanıtılmasından sonra da raflardaki yerini korumayı başarmıştı. İlk nesil iPad’e göre oldukça incelen ve hafifleyen model, ölçüleriyle büyük beğeni toplamış ve oldukça başarılı satış rakamlarıyla piyasaya giriş yapmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com