Kategoriler
Mobil

Çin’li Xiaomi’den Hongmi 1S Model Akıllı Telefon Açıklandı

Yeni Akıllı Telefonu Hongmi 1S

Akıllı telefonlar sektöründe artık Çin de var. Çin’li akıllı telefon üreticisi Xiaomi, ABD pazarına iddaalı giriyor. Hongmi 1S isimli akıllı telefon modelini resmen duyurdu. Hongmi 1S model akıllı telefonunun ekranı 4.7 inç, kamerası ise 8 MP olacak.

Yakın zamanda Amerika akıllı telefon pazarına sunacağı Xiaomi Mi4 model akıllı telefonu ile ilgili bazı bilgiler gündemde idi. Fakat bu akıllı telefonun bilgileri gelirken Xiaomi’nin Hongmi 1S model akıllı telefonu Amerika pazarına geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi Hongmi 1S

Xiaomi Hongmi 1S Teknik Özellikleri

Giriş seviye modeli olarak karşımıza gelen Xiaomi Hongmi 1s, 4.7 inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 400 yonga setinden alan cihaz, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. Arka tarafında 1080p video kayıt yapabilen 8 megapiksel kameraya sahip olan cihazın, ön tarafında ise 1.6 MP’lik ikinci bir kamera yer alıyor. Android 4.3 Jelly Bean ön yüklü olaran gelen cihazda, 2000 mAh değerinde batarya bulunuyor.

Xiaomi Hongmi 1S Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Xiaomi Hongmi 1s, 20 Şubat’ta yaklaşık 130 dolar fiyat etiketi ile Çin’de ön siparişe sunulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com