Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone 8.1 İle Beraber Gelecek Yenilikler

Windows Phone 8.1 Neleri Getirecek

Bilindiği gibi şu anda Windows Phone işletim sistemli cihazlardaki en son kullanılan sürüm Windows Phone 8. Fakat yakında Windows Phone 8.1 gelecek. Herkes normal şartlarda yeni çıkacak işletim sistemlerinden daha iyisini bekler. Peki Windows Phone 8.1 işletim sistemi ne gibi yenilikler ve iyileştirmeler getirecek? Windows Phone 8’den artıları yada eksileri ne olacak? İşte bu sorunun cevabı…

Performans Artışı Olacak

Windows Phone 8.1 güncellemesi üzerinde uzun süredir çalışan Windows Phone geliştiricileri, güncellemenin içeriğine dair bilgiler verdi. SKD (Yazılım Geliştirici Kiti)’nden gelen taze bilgilere göre yeni özellikler genellikle kamera üzerine yoğunlaşıyor. Performans artışının yanında Windows Phone sahipleri, 8.1 ile birlikte silinmesi istenen fotoğrafların tek tek ya da topluca silme özelliğine kavuşacakmış. Bu özelliğin yanında dikkat çeken önemli bir detay da, çekilmiş olan ve gereksiz görülen fotoğrafların 1, 3, 7, 14 gün sonra silinmesi için komut verilebilmesi olmuş.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone 8.1

Arzu edenler ayarlara girerek fotoğrafların otomatik olarak silinmesine de engel olabilecek ve istenen görseller asla silinmeyecekmiş. Diğer özellikler arasında IE 11’in şifrenizi hatırlaması, grup sohbetlerde sessizlik (etkin olmama) desteği gibi artılar bulunuyor. Bunun haricinde Storage Sense sayesinde kaydettiğiniz fotoğraf ya da sesleri hep aynı medyaya (cihaza ya da microSD karta) otomatikman aktarabileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com