Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Aksesuarları ve Fiyatları

Galaxy S5’ten Önce Aksesuarları Satışta

Merakla beklenen Samsung Galaxy S5 tanıtıldıktan sonra şimdide gözler ne zaman satışa çıkacağı. Ama Samsung Galaxy S5 satışa çıkmadan aksesuarları satışa sunuldu. Samsung Galaxy S5’i koruyacak olan kılıf oldukça detaylandırılmış. Samsung Galaxy S5’i kullanırken sıkıntı yaşanmamasına dikkat edilmiş.

Galaxy S5 Aksesuarları ve Fiyatları

Samsung Galaxy S5’in gerçekleştirilen lansmanın ardından ilgili ürüne uyumlu aksesuarlar ortaya çıkmaya başladı. Türkiye’de 2000 TL’nin üzerinde bir etiketle satılması beklenen Galaxy S5 satın almayı düşünüyorsanız muhtemelen 70-80 TL fiyat etiketli bu aksesuarlara ihtiyacınız olacak. MobileFun alan adlı mobil aksesuar sitesinde Galaxy S5 için çeşitli kapak varyasyonlarının satışına başlandı. 25 Euro’dan satışa çıkan Hard Case Cover Plus adlı kapaklar, tıpkı ilk aksesuar gibi plastikten imal edildi. Günlük aşınma ve yıpranmalara karşı Galaxy S5’i koruyacak olan bu aksesuar, gelen bildirimleri görebilmeniz ve çağrılara yanıt verebilmeniz için ekran üzeri için bir açıklığa sahip. Ekranda yer alan açıklık sayesinde kapağı çevirmeden bildirimleri görebiliyor ve yanıt verebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5 Aksesuarları

 

Üstelik bu kapaklar cihazın içinden çıkmadan şarj olabilmesine olanak tanıyor. Bu kapaklar şirketin benzeri kapaklarının 70 Euro civarı fiyat etiketine sahip olacağı söz konusu olduğunda yan/ancak şirketle anlaşmalı marka kapakların fiyatlarına dair de fikir vermesi açısından önem taşıyor. Resmi Samsung Galaxy S5 Avrupa fiyatları ise şöyle; ekrana yapışmayan kapaklar 37 Euro olurken mıknatıslı ve kablosuz şarja olanak tanıyan kapaklar 67 Euro’ya mal olacak. Kablosuz şarjı olmayan ama mıknatıslı kapak ise 55 Euro’dan satılacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com