Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Mini Özellikleri

Galaxy S5’ten Mini Model

Samsung’un üst seviye akıllı telefonlarında bir seri haline gelen “Mini” serisi Galaxy S5 akıllı telefonda da devam ediyor. Özellikle Galaxy S3 mini ve Galaxy S4 mini çok tutuldu. Şimdi ise Galaxy S5 için mini model çıkacağı söylentileri dolaşmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S5 Mini Özellikleri

Sammobile sitesi daha önce Galaxy S5 Mini’yi doğrulamıştı. Site telefonun özelliklerini de paylaştı. Sammobile’ın içerideki kaynağına dayandırdığı haberine göre S5 Mini’nin model numarası SM-G800. Telefonda 4.5 inç’lik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alıyor. Cihazda Qualcomm Snapdragon yongası yer alacak ama kesin hangi yonganın olacağı belli değil.

Samsung Galaxy S5 Mini

Yüksek ihtimalle 4 çekirdekli Snapdragon 400 olacak gibi. Telefonun diğer özelliklerine bakarsak 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 1.5 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı ve 2100 mAh batarya bulunuyor. Galaxy S4 Mini’nin özelliklerine benziyor. Kalp hızı sensörü veya parmak izi sensörünün olup olmayacağı belli değil. Ancak IP67 sertifikasıyla suya dayanıklı olması bekleniyor. Fiyat ve çıkış tarihiyse tam bir sır. Önceki söylenenlere göre haziran ayında çıkabilir. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com