Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy S8 Plus Parmak İzi Kilidi Ekleme

Samsung Galaxy S8 Plus İçin En Üst Düzey Güvenlik

Bilindiği gibi birçok akıllı telefonda olduğu gibi Samsung Galaxy S8 Plus model telefonda da parmak izi okuyucu var. Parmak izi kilidinin amacı en üst düzey güvenlik sağlamaktır. Dolayısıyla parmak izi kilidi kullanıldığı taktirde telefonu sizden izinsiz kimse açamaz. Tabi eğer uyumuyorsanız ? Peki Samsung Galaxy S8 Plus telefona parmak izinizi nasıl ekleyeceksiniz? Bunu yapmak aslında zor bir iş değil. İşte cevabı…

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S8 Plus Parmak İzi Kilidi Açma

1 – Öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Daha sonra izlemeniz gereken yol “Kilit ekranı ve güvenlik > Parmak İzi Tarayıcı”.

3 – Sonrasında parmak izi ekleme ile ilgili bilgilendirme ekranı gelecek. Bu ekrandaki uyarıları dikkatlice okuyup “Devam” butonuna dokunun.

4 – Sonrasında ise Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuz eğer parmak izi ile açılmazsa alternatif bir güvenlik adımı sunacak. Yani parmak izi okuturken telefon açılmazsa 2. bir güvenlik adımını belirlemenizi isteyecek. Bunlar Desen, PIN ya da Şifre.

5 – Eğer parmak izi ile Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuzu açarken bir sorun olduğunda PIN ile açmayı seçerseniz sizden bir PIN kodu belirlemeniz istenecek. Sonrasında ise tekrar girerek onaylamanızı istenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Artık parmak izi ekleme bölümüne geldik. Bu bölümde talimatları dikkatlice okuyun ve yapın. Eğer parmak izi eklerken sorun oluşursa endişelenmeyin ve tekrar deneyin.

Böylece Samsung Galaxy S8 Plus telefonunuza parmak izinizi eklemiş oldunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com