Kategoriler
Özel Yazılım

Samsung Smart Switch Uygulaması Ne İşe Yarar?

Telefon Değişikliği İşkenceye Dönüşmesin

Bilindiği gibi akıllı telefon değişikliği esnasında eski telefondaki verileri yeni telefona aktarmak büyük zahmet gerektiren bir durum. Samsung, bu nedenle işleri daha da kolay hale getirmek için önce Kies programını geliştirdi. Şimdi ise bu işler Smart Switch uygulaması daha avantajlı ve işlemler çok daha zahmetsiz. Smart Switch ile Samsung akıllı telefon ve tabletler arası veri aktarımı çok kolay ve hızlı. Bu uygulama sayesinde verilerinizi yedekleyebilir, geri yükleyebilir, senkronize edebilir ve yazılım güncellemesi yapabilirsiniz. Smart Switch uygulamasının bilgisayar ve mobil için ayrı ayrı sürümleri bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Cihazlar Arasında Kolay Veri Transferi

2 adet Galaxy akıllı telefonu veya tableti yaklaşık 20 cm olacak şekilde birbirine yakın tutup her iki cihazda da uygulamayı açtığınız zaman cihazlar arası veri aktarımını yapabilirsiniz. Ayrıca iPhone, Windows Phone ya da BlackBerry model akıllı telefonlardan Galaxy model cihazınıza da aynı şekilde aktarım yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın PC sürümünü bilgisayarınıza yükleyerek aynı işlemleri PC-Telefon arasında da yapabilirsiniz. Bahsettiğimiz verilerden kasıt rehber, takvim, mesajlar, notlar, kişisel içerikler, oyun ve uygulamalar, alarm, Wi-Fi ayarları v.b. Bu uygulamayı indirebileceğiniz mağazalar Google Play Store, Galaxy Apps, Microsoft Store ve Smart Switch web sitesi.

Hızlı Bağlantı ve Veri Transferi

Smart Switch programını bilgisayarınıza yükledikten sonra eski telefonunuzun yedeğini bu uygulama üzerinden alırsanız ve sonrasında yeni Galaxy telefonunuzu bilgisayara USB ile bağlarsanız verilerinizi hızlı bir şekilde geri yükleyebilirsiniz.

Kolay Yedek Alma ve Yenileme

Smart Switch ile telefonunuzdaki verilerinizi bilgisayarınızda kolaylıkla yedekleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayardan da yeni ya da aynı telefonunuza yeniden kolaylıkla geri yükleyebilirsiniz. Üstelik hiçbir karışık durum söz konusu değil. Yani bu işlerden hiç anlamasınız dahi bu işi yapabilirsiniz.

Senkronize Etme

Rehberinizi ve takvim etkinliklerinizi Outlook, Mac Address Book ve iCal kullanarak cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz. Böylece tek bir cihaza bağlı kalmazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Yazılım Güncelleme

Bilgisayarınıza yüklemiş olduğunuz Smart Switch programı sayesinde telefonunuzun yazılım güncellemesini de yapabilirsiniz.

Windows ve Mac OS İçin Smart Switch İndir

Android İçin Smart Switch İndir

BlackBerry İçin Smart Switch İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com