Kategoriler
Galeri İnceleme

Samsung’un 2014 Çıkaracağı Modeller

2014 Yılında Samsung Bir Başka

2014 yılına yeni girdiğimiz bu günlerde ve heyecanla, merakla beklenen CES 2014 teknoloji fuarında gösterime çıkacak modeller netleşiyor. Özellikle akıllı telefonların çıkmasıyla gücüne güç katan Samsung yine ses getirecek modellerle karşımızda.

Akıllı Saat, S5 ve Ekonomik Tablet

Güney Koreli teknoloji firması Samsung, 2014 yılındaki ilk ürünleri için sıkı bir çalışma içerisinde. Son günlerde yaptığımız ve birçoğu söylenti boyutunda olan haberler, 7 Ocak ile başlayacak olan CES 2014 itibarıyla resmiyete dökülebilir. Samsung’un yeni amiral gemisi, phablet modeli ve akıllı saatiyle alakalı son detaylar kısaca şöyle.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Gear

Samsung, bildiğiniz gibi kısa süre önce akıllı saat modeli Galaxy Gear’ı satışa sunmuştu. İlk etapta Note 3’ün tamamlayıcı bir eklentisi olarak gösterilen ürün, daha sonra gelen güncelleme sayesinde diğer birçok Galaxy S model telefonla da çalışabiliyor. Ancak bu ürün, özellikle tasarım ve batarya ömrü gibi konular üzerinden eleştirilmişti. Geçtiğimiz günlerde firmanın İngiltere Twitter hesabı ise, yeni Gear modelini ima edercesine bir görsel paylaşmıştı. Beklentiler, yeni saatin daha iyi batarya ve daha iyi tasarımla birlikte daha geniş uygulama desteği sunacağı yönünde. CES 2014’te bu ürüne dair ilk resmi detayları alabiliriz.

Galaxy Gear

Samsung Galaxy S5

Firmanın bir diğer beklenen ürünü ise, muhtemel amiral gemisi modeli Galaxy S5. Kavisli ekrandan metal gövdeye, parmak izi okuyucusundan 64bit işlemciye, hatta göz tarayıcısına kadar birçok söylenti detay geldi şimdiye kadar. Ürünün CES 2014’te halka açık olarak tanıtılması beklenilmiyor, ancak kapalı kapılar ardından özel bir gösterim yapılabilir ve ilk yorumlar alınabilir. Samsung’tan Dong-hoon Chang, 24-27 Şubat tarihleri arasında düzenlencek olan MWC 2014’te S5’in görücüye çıkabileceğini duyurmuştu.

Galaxy S5

Samsung Galaxy Note 3 Lite

Samsung tarafında şu an beklenen bir diğer ürün de Galaxy Note 3’ün daha ekonomik versiyonu olduğu iddia edilen Note 3 Lite. Ekran boyutunun yine aynı kalacağı, ancak diğer birçok teknik özelliğinin düşürüleceği iddia edilen ürünün CES 2014 veya MWC 2014’te gösterilmesi bekleniyor.

Galaxy Note 3 lite 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com