Kategoriler
Galeri Özel

Çocuklar İçin Tablet Geliyor – DreamTab ve Özellikleri

Artık Çocuklarında Tableti Var

Dünyanın en büyük film ve animasyon şirketlerinden olan DreamWorks şirketi tablet üreticisi olan Fuhu ile anlaşarak çocuklara özel tablet çıkarmaya karar verdi. 2 adet tablet çıkaracak olan DreamWorks, çıkaracağı tabletlere ise DreamTab ismini veriyor.

DreamWorks Tabletleri ve Özellikleri

Henüz tabletlerin birçok teknik detayı bilinmiyor, ancak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan CES 2014’te tüm detayların belli olacağı söyleniyor. DreamTab ismi verilen tabletlerin 8 ve 12 inç değerde ekranlara sahip olacağı, 8 inçlik sürümün fiyatının da 300 doların altında olacağı konuşuluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

dreamworks tabletleri - dreamtab

Android işletim sistemi barındıracak ve tasarım olarak da hem renkli, hem de sağlam olacak olan tabletler, aynı zamanda DreamWorks stüdyoları tarafından özel olarak hazırlanan birçok uygulamaya yer verecek, tabletlerde birçok ünlü karakter olacak ve sık sık yeni uygulamalar da gelecek. Böylelikle belki de geleceğin yeni çizerleri, animasyon sanatçıları ortaya çıkabilecek. Anlaşılacağı üzere DreamWorks, bir yandan eğlendirirken diğer yandan da eğitme peşinde olacak. Son olarak, tabletlerin önümüzdeki ilkbahar aylarında çıkmasının muhtemel olduğunu belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com