Kategoriler
Mobil

Satış Rekoru Kıran Xiaomi Phablet Telefonu – Xiaomi RedMi Note Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Yine Satış Rekoru Kırdı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi firması bir rekora daha imza attı. Bizim 1.700 TL ila 2.500 TL arasında bir ücret ödeyip satın aldığımız en üst seviye akıllı telefon var. Bunlara örnek olarak Apple iPhone, Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 örnek verilebilir. Ama Xiaomi, aynı özelliklere sahip akıllı telefonlar üretip çok daha ucuza satmakta. Dolayısıyla bu da talep oranını artırmakta.

İzlediği bu politika sonucu daha önce çıkardığı model akıllı telefonunda satış rekoru kırmıştı. Şimdi ise bu rekoruna bir yenisini ekliyor. Xiaomi şimdi ise yeni bir phablet modeli satışa çıkardı. RedMi Note isimli bu phablet model de oldukça başarılı satışlara imza atacağa benziyor. Geçtiğimiz gün Xiaomi’nin resmi Twitter hesabından 122 milyon Redmi Note ön siparişi aldığını duyurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi RedMi Note phablet akıllı telefonu

Görenlerin şaşırdığı bu rakam sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Sonrasında ise firma yaptıkları yanlışın farkına vardı ve rakamı 15 milyon olarak düzeltti.

Xiaomi RedMi Note Fiyatı ve Özellikleri

Redmi Note 161 dolarlık fiyatının yanında kullanıcısına, 8 çekirdekli 1.7GHz MT6592 işlemci, 5.5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlüğünde ekrasn 2GB RAM, 16GB depolama, 13MP kamera, 5MP ön kamera ve 3200 mAh batarya gibi özellikler sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com