Kategoriler
Mobil

Son Akıllı Telefon HTC Desire 816 ve Özellikleri

HTC’nin Son Çıkardığı Akıllı Telefonu

HTC’nin Mobile World Congress 2014 fuarında en son akıllı telefonunu tanıttı. HTC Desire 816 isimli bu modeli özellikleri ile göz kamaştırıyor. Desire ailesinin bu yeni üyesi hem donanım olarak hemde tasarım olarak benzer modellerinden bir adım önde. Çünkü güçlü bir donanıma sahip. 5.5 inç ekranlı bu HTC Desire 816 modelinin ses kalitesi de öne çıkan özelliklerinden

Desire Ailesinin Yeni Üyesi – HTC Desire 816

Yepyeni bir görüntüye sahip olan HTC Desire ailesinin bu ilk ürünü, HTC’nin ikonik çift-ön hoparlörleri ve etkileyici bir ses kalitesi sunan HTC BoomSound özelliği ile donatılmış. Ayrıca HTC BlinkFeed de son derece geniş olan 5,5 inç ekranda kullanıcıların en son haberler ve sosyal medya postları ile kullanıcılarını güncel tutuyor. İki güçlü kamerası ile HTC Desire 816, fotoğraf severler için de ideal bir seçenek. 13 MP arka kamerasını tamamlayan HTC Zoe ve otomatik video önizleme seçeneklerinin yanı sıra, 5 MP ön kamerası ile de hem selfienizi hem de çok yüksek kaliteli manzara fotoğrafları çekmek için iddialı.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC Desire 816

HTC Desire 816 Özellikleri

Dört çekirdekli 1,6 GHz Snapdragon işlemci ve 4G LTE özelliklerine sahip HTC Desire 816, kullanıcılara oldukça iddialı bir güç sunuyor. Tam donanımlı oluşuyla da internette gezinirken oyun oynarken ya da bir uygulamadan ötekine geçerken en hareketli yaşam tarzlarına dahi ayak uydurabiliyor. Bu telefonu kullananlar, HTC Power To Give teknolojisi ile telefon işlemcilerini özgür araştırmalar için kullandırabilecekler. Kanser ve uzay araştırmaları gibi çok sayıda önemli araştırmaya katkıda bulunabilecekler. LG, Samsung ve Sony dışında üreticilerin kozlarını başka bir güne sakladığı hissedilen MWC 2014’te HTC de kendi kartını 25 Mart’ta oynamayı planlıyor muhtemelen. Zira HTC’nin tanıttığı sosyal sorumluluk projesi/teknolojisi HTC Power to Give, HTC Desire 816’nın önüne geçiyor. Firma muhtemelen tüm gücüyle 25 Mart’ta tanıtacağı One 2’ye hazırlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com