Kategoriler
Mobil

Nokia’dan Çok Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon – Asha 230 ve Özellikleri

Nokia’dan Farklı Bir Hamle – 45 Euro’ya Akıllı Telefon

Akıllı telefonlar çıkmadan önce pazarda belkide lider olan Nokia, akıllı telefonların çıkmasıyla hep geri planda kaldı. Bunun en önemli sebebi akıllı telefonlarında bulundurduğu Symbian işletim sistemi idi. Fakat sonraki zamanlarda Windows Phone ve Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonlar gelmeye başladı. Ama bu kez çok farklı bir atağa kalktı. Asha 230 model akıllı telefonun fiyatı tam 45 Euro.

Asha 230 Teknik Özellikleri

Son yıllarda tanıttığı Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonları ile dikkat çeken Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, Mobil Dünya Kongresi’nde X serisi Androidli telefonlarının yanında uygun fiyatlı Asha 230’u tanıttı. 2.8 inç ekran boyutuna sahip olan cihaz 240 x 320 piksel ekran çözünürlüğüne sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Asha 230 - 45 Euro telefon

Teknik özellikleri pekte göz doldurmayan cihazın en dikkat çeken özelliği, şu ana kadar piyasaya sunulmuş olan tüm Asha telefonlar arasında en uygun fiyata sahip cihaz olması. Asha 230 sadece 45 Euro fiyat etiketine sahip. Sosyal ağlardan dolaşan, WhatsApp, Viber gibi mesajlaşma uygulamalarını sıkça kullanan gençleri hedefleyen Asha 230’da Facebook, Twitter, WhatsApp ve Viber ön yüklü olarak geliyor. 32 GB micro SD kart desteği bulunan cihaz, Microsoft’un bulut depolama hizmeti OneDrive’dan da 7 GB hediye alanı beraberinde getiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com