Kategoriler
İnternet

Spotify Web Player Android Cihazlarda Nasıl Kullanılır?

Spotify Web Player Android’de Kullanma

Spotify Web Player, Android cihazınızda en iyi ve aynı zamanda devrim yaratan müzik çalar uygulamalardan birisi. Spotify ile ilgili en etkileyici şey onun devasa veritabanı. Android tablet ve telefonlarınızda Spotify kullanarak herhangi bir şarkıyı bulabilir ve dinleyebilirsiniz. Spotify veritabanında ise Android cihazınızdan arkadaşlarınızla bağlantı kurup müzik önerilerini paylaşabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanarak yeni şarkıları keşfedin, sanatçı bulun, radyo dinleyin, çalma listelerinizi oluşturun, şarkı indirin v.b. Ancak ne yazık ki Spotify Web Player, dünyanın tüm ülkelerinde kullanılamamaktadır. ABD, İngiltere, İspanya, İsveç, Hollanda ve diğerleri için geçerlidir. Yani Spotify Web Player, ülkenizde kısıtlıysa Android cihazlarınızda Spotify uygulamasını kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yazımızda Türkiye’de kısıtlanmış olsa bile Android cihazlarınızda Spotify Web Player’ı nasıl kullanabileceğinizi anlattık.

Sponsorlu Bağlantılar

Android’de Spotify Web Player’ı Kullanma

Daha önce de belirttiğimiz gibi Spotify Web Player’ın yalnızca birkaç ülke tarafından kullanılabilmesi için Android’te Spotify Web Player’ı çalıştırmak için ayarları değiştirmek veya biraz zekice yöntem kullanmak gerekir. Eğer ülkenizde desteklenmiyorsa Google Play Store aramalarında sonuçlarında görünmez.

1 – VPN Uygulaması Kullanın; Android cihazınıza Spotify’ı indirmek için yapmanız gereken ilk şey bir VPN uygulaması indirmek.

2 – Spotify Web Player İndirin; Şimdi İngiltere’den bağlanarak internette gezinirken Google Play Store’da kolayca Spotify bulabilirsiniz. Bu yüzden uygulamayı bulun ve cihazınıza yükleyin.

3 – Hesap Oluşturun; Uygulamayı yükledikten sonra uygulamayı açın ve bir hesap oluşturun. Ama isterseniz Facebook hesabınız ile de giriş yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Ücretsiz Spotify hesabınız kullanıma hazır. Artık çevrimiçi yüzlerce şarkıyı dinleyebilirsiniz. Radyo son şarkıları keşfetmek için de mevcut. Ayrıca son şarkıları ve albümleri alabileceğiniz Keşif özelliğini de sunar.

5 – Kendi çalma listenizi oluşturun ve birçok şarkı veya tüm albüm ekleyin. Spotify’in gelişmiş özelliklerini kullanmak istersen premium hesaba geçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com